22.01.15
09:44
Здравейте , приятели мисля ,че това е най-правилния форум за моята тема.
На кратко и с две думи за моя проблем ... сутрин рано имам неразположение усещам в областа на корема тъпа болка която се усилва и намалява когато си поиска.Старая се колкото и да не ми се яде там да сложа нещо в устата си я спагети ,я макарон или сутрин закусвам със супа или нещо течно от тоя сорт да го залъжа и след 1-2 часа когато ми мине изцяло и нямам повече отплаквания за деня вече започвам да се храня както трябва и имам страшен апетит и ям без проблеми и без да ми се .. как да кажа чувстваш ,че си гладен много тръгваш да ядеш но някак си не точно гадене ами не мога да ям както ям обикновено.Дано съм бил ясен и бих приел съвет да опитам някаква шмикерия да видим дали ще има подобрение.Ходех и преди при лекари за този “проблем” земаха ми 50 лв гледаха ме там .. как се казваше това дето те мажат с гел .. ех че го забраех.Абе общо взето без много много ходения фанал си някакъв вирус който дразни корема бла бла хапчета сумати пари пих ги 5 дни без изобщо подобрение накрая ги спрях и така останаха ... почнах да пия мастика всяка вечер и дълго време нямах проблеми но сега дойде пак.Пия от рядко по рядко, не пуша ... почвам да си мисля ,че кафето може да има пръст в цялата работа
Ако някой е имал подобен проблем нека сподели.Благодаря приятели
Темата беше редактирана от Свилен Киров на 22.01.15 09:49.
казано от retaer retaer на 22.01.15, 09:44:
Здравейте , приятели мисля ,че това е най-правилния форум за моята тема.
На кратко и с две думи за моя проблем ... сутрин рано имам неразположение усещам в областа на корема тъпа болка която се усилва и намалява когато си поиска.Старая се колкото и да не ми се яде там да сложа нещо в устата си я спагети ,я макарон или сутрин закусвам със супа или нещо течно от тоя сорт да го залъжа и след 1-2 часа когато ми мине изцяло и нямам повече отплаквания за деня вече започвам да се храня както трябва и имам страшен апетит и ям без проблеми и без да ми се .. как да кажа чувстваш ,че си гладен много тръгваш да ядеш но някак си не точно гадене ами не мога да ям както ям обикновено.Дано съм бил ясен и бих приел съвет да опитам някаква шмикерия да видим дали ще има подобрение.Ходех и преди при лекари за този “проблем” земаха ми 50 лв гледаха ме там .. как се казваше това дето те мажат с гел .. ех че го забраех.Абе общо взето без много много ходения фанал си някакъв вирус който дразни корема бла бла хапчета сумати пари пих ги 5 дни без изобщо подобрение накрая ги спрях и така останаха ... почнах да пия мастика всяка вечер и дълго време нямах проблеми но сега дойде пак.Пия от рядко по рядко, не пуша ... почвам да си мисля ,че кафето може да има пръст в цялата работа
Ако някой е имал подобен проблем нека сподели.Благодаря приятели
Би било добре да напишеш как се храниш по принцип. Имаш ли проблеми с изхождането ? Газове ? Провери името на лекарството в интернет да видиш за какво е предназначено (да се ориентираш доктора какво мисли).
Най-добрия вариант е да отидеш на още 1 лекар (друг естествено) , за пари не му мисли , здравето си е здраве.
06.02.15
10:57
Ами тъй като не тренирам сега си позволявам да ям по-свободно ... сладко рядко ям , пържено и мазно също( на месец ако мине през всичко по 1 път е голяма работа).
Общо взето този проблем е до към 11-12ч ... гледам да ям повече домашни манджи - ориз,боб,леща ,варени картофи варя си и яйца домашни но от 3-4 дни не съм ял яйца.Мляко също хапвам но по принцип по-късно през деня.Просто не знам от къде е проблема някой път съм забелязал когато съм под стрес така се получава но иначе пак си го имам този проблем.Предния път ходих изписа ми 3 вида хапчета гледаха ме на ехограф нищо ама нищо нямаше.Пих ги не си спомням точно но около седмица и нямаше никаква прпомяна.После минах на мастика вечер и ми мина не знам дали от нея . Е сега е 10:54 преди 15 даже 20 мин почнах да ям сутрешната си закуска направих си сандвич със сирене и кашкавал и така по мазничак да не е ептен сух ,че иначе абсурд да го изям и съм го изял имам още 1 хапка.Проблема мисля ,че е от храната но не знам.Преди съм се хранил както си искам мога да ям и манджа в 7ч сутрин какво ми скимне това можеш да ям и проблема идва и си отива когато си иска.Хапчетата не мога да ги видя понеже отдална ги няма тъй като се наводнихма мин. година и още тогава си заминаха.
Вчера закусах в 11 и нещо и в 12.30 пак ядох и всичко си мина.... майка ми на времето е имала язва и татко я е излекувал със мастика ,честно и от тогава да пази Господ е нямала проблем.
Ако ми дадеш съвет какво да пробвам сутрин като закуска ще видим дали ще имам подобрение.Мерси.
//нямам проблем със изхождането със и без кафе винаги докато се събудя на 5мин трябва да съм минал през тоалетната.Газове също нямам.
Мнението беше редактирано от Свилен Киров на 06.02.15 10:58.
13.02.15
19:19
Колеги ако някой от вас има същия проблем нека спре кафето рано сутрин силното (аз пих нова бразилия или чисто или с мялко) ... нека да спре кафето за 1 седмица и може да му мине . Минах на 3в1 сутрин и нямам никакви ядове!