Как най-добре да включа ръцете в седмичните тренировки?

24.01.15
20:58

Здравейте,тренировката ми е следната :Понеделник Гърди и Рамо,Вторник Гръб,Петък Бицепс,Трицепс и предмишница.След тренировката ми за гръб,бицепсът ми се натоварва доста и ,когато дойде време да правя ръцете,преди да започна тренировката,усещам как бицепсът ми още не се е възстановил напълно,за разлика от трицепса,който се възстановява по-бързо .Това продължава чак до събота.Та въпроса ми е ,с коя мускулна група да съчетая най-добре бицепсът.В началото когато почнах да тренирам правих бицепс през ден и не усещах напрежение.Но сега,когато вдигнах тежестите и включих и гърбът,бицепсите ми се възстановяват по-бавно.Ако има значение:Ръст-179,Тегло-74 килограма.

24.01.15
21:09

Крака?

24.01.15
22:00

Краката ги тренирам слабо.В събота правя клякания,ходене пеша доста и това е за краката

24.01.15
22:04

Ходене пеша... доста добра тренировка :D

24.01.15
22:07

:D в смисъл такъв,че не съм ги занимарил хептен

24.01.15
22:20

Тоест трябва да си горд със себе си, че от време на време “тренираш” най-важната мускулна група, така ли?

Мнението беше редактирано от Ронката на 24.01.15 22:20.

24.01.15
22:32

Е как ще съм горд че не тренирам краката,просто не им обръщах голямо внимание.но сега вече започвам сериозно да се занимавам с тях.Но като и да е въпроса ми  беше-кога най добре да включа ръцете с останалите мускулни групи.

Мнението беше редактирано от Bench_press Cvetilov на 24.01.15 22:32.

24.01.15
23:53

Почти няма значение кога ще правиш ръце. Дори и да не ги тренираш (с изолиращи упражнения), те пак ще растат, стига да тренираш правилно и достатъчно тежко. Препоръчвам ти да тренираш всички мускулни групи (и краката, да) поне два пъти седмично.

Мнението беше редактирано от Ронката на 24.01.15 23:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1