Тренировъчна програма за оформяне на ръце

25.01.15
00:56

Дали някой би могъл да ми препоръча тренировъчна програма за оформяне на ръце. Знам че това се прави с хранителен режим, оправяне на храненето и тн и тн :D това ще го оправя но не мисля че само с това ще постигна желания резултат. Следва да подчертая че не търся увеличаване на размера на ръката ами точно обратното бих искал да сваля 5-6 сантиметра и да орелефя.

Темата беше редактирана от Stan на 25.01.15 00:57.

Да разбираме, че вече си се потрудил върху активното тегло и искаш да го покажеш?
Ще се наложи да обърнеш повече внимание на храната си. :)

Не се чуди, ако не получиш желаните отговори, защото не си дал никаква информация за себе си.
За съжаление, не можем да гадаем. :)

25.01.15
12:16

:D
Ами горе долу така се получава. За свалянето и храната знам и там ще се погрижа нещатата да са на ниво.

Мнението беше редактирано от Stan на 21.09.15 03:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1