Само 6кг отгоре

Темата е заключена.

25.01.15
21:46

Здравей,, мило дневниче хихи, ти си обществено достояние, така че започвам да пиша.
На 27г висока 166-7см, килограми 47(аааа)
Цел:5-7кг отгоре.
Майка съм, детето ми е доста активно, почти не сядам , постоянно в движение,  храня се 4-5пъти на ден, недохранена съм.определено.
От днес съм на фитнес:програма за мъже+протеин тип гейнер. Обилно ядене след тренировка.
Контузии и пирони в краката.
Направо вече си мечтая да съм 55кг, а когато бях 55си мечтаех да съм 50, но но не очаквах ,че ще стигна моето дъно от 47кг.
Приемам всякакви съвети за добавки-природни синтетични за покачване на тегло и апетит.
И другото, което ме притесни: ще изгорят ли малкото ми мазнинки след фитнес, дори и с протеини?
И така дневник
Лека :)

25.01.15
22:02

Така:прополис, витамин це ампули за пиене
Месо,мляко,  ориз, картофи, бобови култури, хляб особено бял хляб ,кашкавал,сирене,яйца, риба?консерва риба?  Макаронени изделия /ями/
Обилна закуска, обяд и вечеря.
Повече сън?
Повече почивка/физическа и психическа/
Ядки?
Ако тези храни отстъстват- фаст фууд?
Протеин задължително /много ли е вреден/
Тренировка подходяща за мъже и никакво кардио,/освен кардио за удоволствие /

Добре дошла и успех! :)

Белтъчини: месо (всякакво), риба (по-мазна), яйца (цели);
сирене (зряло; наблягай на козе, ако обичаш), кашкавал (чети етикетите на продуктите);
Въглехидрати: картофи, ориз, царевица, гречка, амарант, овесени ядки, пълнозърнести изделия (пълнозърнести макарони - щом обичаш); бял хляб - не
Бобови - да.
Мазнини: сурови ядки, авокадо, зехтин и други студенопресовани олиа, тахан от различни ядки, омега-3 (може да си вземеш добавка), краве масло, кокосово масло
Фибри: пресни сезонни зеленчуци
Плодове: за цвят и вкус, ако обичаш :)

Фаст фууд - не. Ясно е, че ти трябват калории, но нека те идват от полезни храни. В крайна сметка - важно е и какво тегло ще качиш.

Сън и почивка - да.
Протеин - какво значи да е вреден? Пържолата е протеин - вредна ли е?:) Ако не си набавяш достатъчно с храната, може да си вземеш за междинно хранене или след тренировка. Но храната ти е по-важна.

Какво имаш предвид под “програма за мъже” - как смяташ да тренираш?

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 25.01.15 22:21.

25.01.15
22:19

Еха глад след тренировка йеееее

25.01.15
22:59

Първо благодаря за изключителНо полезната информация за мен.
Мъжка тренировка, направи брат ми. Т.е. без кардио, тренировка за качване на мускулна маса. Ръце, гръб, гърди дупе(трябва ми) без кардио. Той не е инструктор, но така би тренирал той, ако ще качва кг.
Първата ми тренировка от 4години насам всъщност, беше лека. . Малко тежести.
По кратка като времетраене.
Ще пия протеин допълнително отделно ще хапвам повече месце, въпреки, че почти не ям такова.
Благодаря, че се включихте!

25.01.15
23:04

Ще наблегна на ръце,рамо,гръб,гърди,корем и евентуално крака и задни части, ако не се обади някой пирон . Бих искала да кача мускулна маса, да надам килограми да се пооформя -цялостно.
Може би нещо като вас. Но за това ще трябва време, постоянство и хубава и качествена хранА предполагам

А краката как ще тренираш? Казваш, че имаш контузии и пирони - това ограничава ли ти движенията по някакъв начин?

Един съвет от мен - по-натам описвай подробно тренировките (упражнения, серии, повторения, тежести) и храната си (вид и приблизително количество). Това ще ти е от полза. :)

Редакция: писали сме по едно и също време, сега виждам отговор за краката :)
А ако към мен се обръщаш на “вие”, нека преминем на “ти” :)))

Да, време, постоянство, хубава храна и подходящи тренировки :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 25.01.15 23:07.

27.01.15
11:35

Здравей :) ок на “ти”
Относно краката не мога да тичам и клякам.
Свивката на едното ми коляно е до максимум 45 градуса, в другия крак има пирон за вадене и малко ме е страх да го товаря.
Но ми се иска да тренирам за бедра и задни части.
Ще питам инструктура за нещо , което ще ми е от полза.
Ще описвам тренировките ок
Храната ми е хаотично разположена през деня .
Но като цяло не е пълноценна тъй като рядко ми се случва спокойно да седна и да се нахраня:(
Харесах си протеин на мутант , ще го взема и него
Ще гледам да спазвам хранителен режим
Но от събота когато бях 47 кила сега съм към 48 кг , което е ууууауууу !!!
Продължавам с тренировките
Колко е яко , като минеш през огледалото и да видиш готина оформена и здрава ръка !!!!!
Мерси пак :)))

29.01.15
21:42

Еха 2кг за 4дни супер

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1