29.01.15
13:02
Здравейте на всички, които се намират в този сайт, а щом сме тук значи сме със силна воля и амбиции!
Аз започнах с моята т.нар. промяна от началото на януари, като тя се изразява в посещение на фитнес 3 пъти седмично и доста промени в начина ми на хранене. И тъй като вече почти месец се трудя и то с инструктор, който ми написа по колко от М,Б и В да ям аз все още не виждам резултат и затова реших да Ви помоля за помощ. Висока съм 1,63 и тежа 60 кг., като съм с едно раждане (имам момченце на 3 години ).Като забременях бях 55 кг. и в момента се целя към връщане на тези килограми...но този път както трябва, а именно с много движение.
Може би бъркам някъде или пък търся бързи резултати.
Очаквам вашите мнения и благодаря!
29.01.15
13:04
Здрасти!
От една страна очакваш мнения, но... мнение за какво? (гледайки подадената от теб информация)
От друга страна - не е ли коректно да се консултираш приоритетно с човека, който ръководи режима ти?
29.01.15
13:17
Здрасти,
Ами по принцип си много прав, след като човек си плаща трябва да има за какво... :)
Аз като цяло не съм много запозната и затова реших да пиша и тук. Нито едно мнение не е излишно.
С какво да започна..?
Като начало ще напиша как се храня, като не съм привърженик на изчисленията... но пък гледам стриктно да се храня само с “качествена храна”.
Сряда - 28.01.2015 г.
Закуска (8:00) : Овесени ядки с прясно мляко и една лъжица мед
10 ч. Една ябълка
Обяд: Пъстърва със зелена салата (Айсберг и домат + зехтин)
Вечеря (18.30) : Зелена салата (Айсберг, репички и краставица) + 1 филийка хляб от Лимец + сирене.
Четвъртък - 28.01.2015 г. - до момента
Закуска (8:00) 1 яйце, 1 домат и парче сирене
Обяд: Скумрия на скара + зелена салата
....
Изчислено ми е че трябва да поемам по 1400 кал. на ден!