Как да продължа за да напредна в упражненията

Темата е заключена.

29.01.15
13:33

Здравейте приятели от 5 месеца тренирам само лостове за тези 5 месеца от 100кг станах 90кг  ръст 174 и сега правя 6 по 6 набирания и 4 по 12 кофи 4 по 15 лицеви в началото можех 7 кофи 1 набиране сега са 15 набирания и 30 кофи научил съм коремно силово но не мога да прогресирам в останалите упражнение някои ми казват че е от килограми те и трябва да съм най-много 80кг за да мога да правя везните,планчовете и т.н. Какъв е вашият съвет? Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.01.15 19:53.

puzimir

29.01.15
16:40

Прогресии! Не казвай, че след като можеш 30 кофички не можеш да задържиш свития планч.. :)
п.п: Определено при по ниско тегло ще има разлика.

Мнението беше редактирано от puzimir на 29.01.15 16:42.

29.01.15
19:45

Мога приятел ти знаеш кога какво е възможно мисля да стана 80кг а за по сложните като везните фулл планчове пак ли същите упражнения. Благодаря за мнението

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Това ниво на грамотност е абсолютно неприемливо!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.01.15 19:53.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1