30.01.15
22:28
Здравейте,
аз съм на 17 години 174-175 висок - 77 кг и ходя на фитнес от 3 седмици. Определям се по - скоро като меземорф и много малко ендоморф. Тренирам карате от 9 - 10 години и мисля да го съчетавам с фитнеса (разбирам, че фитнеса ще ми пречи на тренировките и ще ме схване, но това в момента не ми пречи толкова).
Един от инструктурите в фитнеса ми направи програма. Бих искал някой по - запознат да ми каже какво мисли за нея (препоръки за подобрения и т.н.)
Целта ми е покачване на мускулна маса, но искам да е стане горе долу чисто. В момента имам малко мазнини по корема и ми се иска да не се омазнявам много докато качвам.
Понеделник, Сряда, Петък и Събота ходя на тренировки по карате. Вторник, Четрвъртък, Събота и Неделя ходя на фитнес (1ви, 2ри.. ден съответно). Събота ми се получат двуразови тренировки (сутрин и вечер).
За храната: сутрин ставам към 6 - 8 и закусвам с една кофичка кисело мляко и мюсли (понякога и един банан или ябълка). Към 10 - 11 ям 3 - 4 яйца или сурови бадеми, или картофена салата. Към 1 най - често ям извара с пилешки пържоли и/или някаква манджа. След това към 5 - 6 ям най - често пържоли. От 7 или 7 и 30 - тренировка. Към 9 - 10 се прибирам, като веднага след тренировка ям банан, а като се прибера гледам да ям доста подобно на нещата, които ям на обяд.
Нямам никакви проблеми с това да не ям нито хляб нито сладко. Също така не се интересувам толкова от вкусовите стойности на храните, колкото от полезните.
Отворен съм към всякакви съвети/препоръки/критики, които можете да ми дадете. Най - вече ме интересува това дали програмата, която имам е добра и ще ми свърши работа. Благодаря ви предварително !
Темата беше редактирана от Fitnes Enthusiast на 30.01.15 22:30.