кажете ми мнението си какво мислите за тази комбинация

31.01.15
01:43

Здравейте , искам да попитам хората с опит за мнение съвет за тази комбинация от хранителни добавки, която смятам да направя. Първо да уточня, че съм на 18 години висок съм 186 см.  и съм 75 кг. а комбинацията от добавки в следната : BIOTECH USA 100% L-Glutamine, OLIMP Argi Power Mega Caps 1500 mg. / 120 Caps. , PROMO STACK EVERBUILD Mass Build 11 lbs. + PVL Krea-Bolic 270 Caps. , AMIX Whey Pure Fusion 4 кг. , SCITEC Amino 5600 / 500 Tabs.
Пия също така и витамини калции и рибено масло. Благодаря предварително

Аз бих казал, че е МНОГО зле. Ако ме послушаш ще спестиш много пари и ще получиш по-добри резултати.

Глутамин приеман на прах не работи.
За покачване нивата на аргинин в кръвта не е оптимално да се ползва аргинин...а цитрулин малат. Интересно, но факт.
Защо ти е мас гейнър, протеин на прах и аминокиселини? Не можеш ли да си набавяш необходимите ти калории и протеин дневно? Да не очакваш, че с храна на прах ще постигнеш по-добри резултати отколкото с нормална храна?

Яж. Приемай по 150 грама протеин дневно от храна. Купи си микронизиран креатин монохидрат, за предпочитане creapure, кофеин на таблетки, бета аланин, таурин, цутрулин малат и ако ти останат пари цинк на хапчета, магнезий на прах и тирозин на прах.

31.01.15
11:49

Като започна да чета някакви химични теории за относителността в бодибилдинга и се хващам за главата! Толкова ли е трудно да се разбере, че добавките са... ДОБАВКИ - добавят се към нещо, а това НЕЩО е ХРАНАТА. Нито опит, мопит в залата, нито хранене и това добре ли е, не е ли добре... Сигурно има стотици такива теми във форума другото което е, но както и да е... Все едно някой да се допита до комшията му добре ли е да взема антибеотик, когато си е счупил левия хрущял отгоре на дясната ушна мида...
Толкова са прости някои работи, а хората ги правят толкова... сложни понякога....
PS. Не целя да те обидя ! :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 31.01.15 11:52.

31.01.15
12:08

брато виж аз питам просто за мнение кои как мисли и защо го мисли така или иначе аз си ги взех взимал съм и друг пат пак такива комбинации точно такава не карай както и да е принципно предпочитам сам да опитам от колкото един да ми каже да друг не и в крайна сметка кой да слушам за това пробваш и това е ето написах да попитам и се почнаха коментарите счупени хрущяли на лявата ушна мида и други глупости както и да е всеки има право на глас в случая и ти .

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Официално предупреждение!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.15 10:34.

Като вече си ги взел защо питаш? Да беше споменал тая малка подробност да не се хабя.

01.02.15
02:45

е ти се изхаби за 2 думи ли това не значи че като съм ги взел че не мога да пробвам и твоя съвет

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно! Официално предупреждение!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.02.15 10:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1