Травма на рамото

Здравейте! Не мисля че има някой който е писал за абсолютно съшият проблем, като моя, затова реших да пробвам с нова тема.

На кратко..паднах но не бях подготвен психически (бях пийнал :Д) и рамото ми не беше стегнато когато ръката ми удари земята и малко или много излезе ос ставата. И тук идва сложното за обяснение, защо не казвам, че в действителност че се е извадило, а се изразявам така: От малък мога да си вадя до някаква степен раменните стави, но не напълно, мисля че това се дължи на меки стави. И нека да подчертая, че не го правя на сила, тоест не си помагам с другата ръка и така да тормозя рамото си, правя го по същия начин както  си мърдам и пръстите на ръцете.  Ако е от значение - Рамената ми никога не са се вадили по погрешка или при тежки килограми или каквото и да е, ако това се случи е защото съм го направил нарочно и то на спокойстие, без да експериментирам какво ще стане.

Така.. по темата - Това се случи преди около 3-4 месеца не съм много сигурен, болката в началото, особенно в 1-вите 2-3 седмици беше огромна като се опитвам да си мърдам рамото, като се опитвах да проверя до каква степен ми е минало, се опитвах да си “извадя рамото”, но болеше понеже нещо определено е разтегнато. В момента не ме боли от тренировки (тренирам от 4 години фитнес) и от почти никакви движения и както преди мога да си “вадя рамото” но имам леек дискомфорт. Това което ме притеснява от цялата работа е че ме боли когато се опитам да хвърля нещо.. да речем снежна топка. Когато имаше сняг си мислех, че ми е минало малко или много и всеки път когато се опитвах да хвърля нещо с замах (в различни дни, през 1-2-3 седмици) усещах как се обажда травмата и болката наподобява 1-воначалната от самото начало, когато те първа стана инцидентът.

Бих искал, ако е възможно .. някой с опит или подобна случка да ми каже поне дали  това ще ми остане за цял живот (в момента съм на 19 години), дали поне ще се подобри, каквото и да е. Много мразя нещо да не ми е на 100 %.

Ако съм пропуснал нещо.. моля питайте и благоря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1