03.02.15
12:52
Здравейте аз съм жена на 34 год.(днес ги навърших). Възхитена съм от сайта и информацията която ни предоставя. Имам син на 14 год. и откакто родих винаги съм имала мазнини на корема. Бях натрупала доста килограми след раждането и ги свалих със спорт и ограничаване на количеството храна но незнаех как да премахна тези мазнинки. Макари малко винаги са ми били трън в очите макар че отстрани погледнато съм слаба и добре сложена. Миналата година започнах да ровя и да се интересувам все повече от подробностите около самото хранене, като изключих като вариант диети от които си ходиш гладен. По принцип съм от хората които много лесно свалят килограми и трудно качват. Много от вас ще кажат ” Защо и аз не съм така?” но не е чак толкова хубаво колкото си мислете момичета защото аз свалям мускулна маса а не мазнини. Вярвам че намерих правилния за мен начин и искам да го споделя с вас. За да запазя теглото си ми трябват определен брой калорий на ден, за да отслабна се налага да намаля приема на калорий с 500 но тъй като не желая да свалям кг а само мазнини намалих и приема на калорий с 200-300. Моя си измишльотина но има резултат съчетани с високоинтензивни тренировки по 20-30 мин. на ден обиколката на ханша за 2 месеца намаля с 5 см а дупето и краката само с 1 см. като кг ми са същите. Като храна съм ограничила хляба и сладкото и не спирам да ям а скоро ще се наложи да увелича храната. Тогава пък какво ядене ще падне ако разбира се подберете правилната храна ако не можете сами обърнете се към хора които се занимават с това.Забравих да ви спомена че аз искам дупето и краката ми да са по големички като не стигам до грозни обеми разбира се. Цялото ми тяло започна да се променя и да се оформят мускулите а корема става все по готин. Ех колко съм скромна пък и мъжът ми започна да забелязва разликата и това му харесва много. Момичета ако искате да постигнете резултати обърнете се към професионалист ако не можете сами и най вече не си правете експерименти със себе си като гладувате. В този сайт аз намерих всичката информация която преди търсех из други стотици сайтове прекарвайки часове докато отделя правилната за мен информация. Правете тренировки за цялото тяло не само за проблемните зони.Аз тренирам с Руми Илиева уникална е но използвам тренировки от BB-Team с които наблягам на дупето и бедрата. Така нареченият ми импровизиран хранителен режим съм си го изготвила сама но аз имам спортна основа и ми е хоби да чета с часове всичко което е по някакъв начин дори и бегло свързано със спорта. Наистина можете да го постигнете.Поздрави и ви пожелавам много усмихнат и потен ден.
Темата беше редактирана от teofaniq на 03.02.15 14:42.