Храната - главният виновник

03.02.15
14:47

Здравейте, момиче на 17 съм.  Тренирам редовно, но така и не мога да сваля мечтаните 5 кг ( които качих, заради отвратителните бързи закуски в училище). Имам идея в главата как да изготвя сегашната си закуска и ме интересува мнението ви. Сок от грейпфрут- собственоръчно направен :D +  сандвич от пълнозърнест хляб + някакво месце :D ии белтък от яйце или вместо сока мляко? Как е според вас, може да дадете и други примерни закуски :D

03.02.15
17:40

Здравей !:) трябва да си изчислиш от колко калории се нуждаеш и да си сметнеш макронутриентите.След като го направиш включи в режима си месо,яйца,мляко(не избирай нискомасленни ,а пълномасленни)овес,риба,леща,зехтин,плодове,зеленчуци,сурови ядки и т.н. ,изключи джънк фууда и пий по 2-3л.вода дневно.Храни се когато ти е удобно , а не на всеки 2-3 часа.Най-важното забравих да кажа ,че след като си сметнеш калориите - извади 200-500калории за да можеш да сваляш тегло.Препоръчително е(да не кажа задължително) да включиш силови тренировки и хийт кардио 2-3 пъти в седмицата.Дано съм ти помогнал. :)

03.02.15
18:03

казано от Елена Славова на 03.02.15, 14:47:

вместо сока - мляко?

Да. Плодовите сокове, дори собственоръчно изцедени, са лоша идея по време на отслабване

Така е. По-добре яж плода.

05.02.15
22:56

Ясно, благодаря ви. Към тренировките ще имам “отпуск”  1 седмица и нещо :D лека контузия, но после се връщам в играта ! :D

06.02.15
00:30

Не са ти виновни бързите закуски, а злоупотребата с тях. :) Килограми не се качват от джънк фууд (Боже, колко го мразя това клише, ама нали е яко да се казва така), а от излишни калории. И на месо и салата пак можеш да се омазниш.
Плодовете си ги яж цели, яйцата също.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1