06.02.15
17:52
Здравейте приятели!От вчера започнах да спазвам НискоВъглехидратнаДиета и имам няколко въпроса и колебания.Четох за въпросната диета и си направих режим на хранене но не съм сигурен дали е правилен.Преди година пробвах за първи път тази диета но беше пълен провал защото не бях направил режима както трябва и изгубих мускулна маса а мазнините почти не мръднаха.Сега съм решен да постигна успех и се надявам някой с познания да ми каже дали съм сгрешил в режима на хранене и ще съм благодарен ако отговори на моите въпроси.На 16 години съм (почти 17) Висок съм 182см и съм 73кг имам около 16-17 процента подкожни мазнини и искам да ги сваля под 10%.!
Режим:
-Закуска:
5 яйца(ям белтъка)
50гр овесени ядки в малко мляко
1 ябълка
-Обяд:
250гр пилешко месо
2варени картофа
Салата 2бр домат+1бр краставица + зехтин и оцет
-Следобедна закуска(след тренировка):
100гр извара
1ябълка
50-60гр пилешко месо
-Вечеря:
250-300гр пилешко месо
Салата 2бр домат+1бр краставица+зехтин+оцет
Мисля че има около 2300 калории моля някой с познания да ми каже какво трябва да коригирам и дали количеството на веществата е правилно!
Имам няколко въпроса които ме мъчат:1-Дали количеството въглехидрат не е прекалено малко или прекалено много2-дали ще свалям по здравословните половин/един килограм на седмица и ще губя ли много мускулна маса3-Трябва ли да правя презареждащ ден и ако колко често да го правя и какво да ям през него и в какво количество4-Имат ли място протеинът на прах,л-карнитинът,фет бърнърите в тази диета защото обмислям да си взема5-как да правя кардиото на бягащата пътечка на спринтове в умерено темпо или бързо ходене.
Моля дайте ми съвет имам толкова много въпроси защото искам да постигна успех след моят провал!
Помогнете! Също така тренирам 3дена 1почивам и повтарям.
Темата беше редактирана от Kristian Lazarov на 07.02.15 20:08.