Очила за защита на очите от удар при спорт (баскетбол,футбол и т.н.)

07.02.15
03:00

Здравейте, пиша ви понеже се рових из нета и не можех да открия такива очила, а знам че съществуват.. Значи проблема е следния имах една травма на окото (разкъсване на ретината) при която ми забраниха да спортувам такъв вид спорт като баскетбол и футбол.. но те са част от моя живот и искам пак да се върна към тези спортове.. но за целта трябва да намеря такива очила които защитават очите от удар евентуално с топка и т.н. Някой ще може ли да ми помогне, знае ли някъде в България да се продават такива ?

09.02.15
15:11

В България трудно ще намериш, но може съвсем спокойно да си поръчаш в нета.
http://www.safetyglassesusa.com/sports-eyewear.html

09.02.15
15:21

Отиди в някой магазин тип бриколаж или в магазин за работно облекло (ако още ги има де) и съм сигурен, че ще си измислиш някакво решение.

Има на Янко Сакъзов оптика (след пресечката със Сан Стефано, посока към Подуене), там може да намериш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1