Моля да помогнете ИСКАМ МАСА !

Темата е заключена.

08.02.15
15:37

ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТОЗИ ФОРУМ ПРОСТО ТЪРСЯ ПОМОЩ ОТ КОМПЕТЕНТНИ ЛИЦА !

Здравейте, решил съм на 100% да правя цикъл моля да ми помогнете, а не да се опитвате да ме разубеждавате, защото съм наясно с нещата.
Та на въпроса на 17 години съм 177 см 68 кг ( бицепс 31.5,32 гръб 98 )целя покачване на мускулната маса и изчистване на малко мазнини ( по корема , ханша, талията).Хранителният ми режим е с положителен калориен баланс над 2 гр протеин на тегло всичко е както трябва в режима.Имам опит около 6-7 месеца home fitness и 2 месеца фитнес.
Това което съм решил да взимам е ******** и *********.
Сега въпросът към вас ми е за примерен цикъл и какви протектори да взимам и най-интересуващото ме какво мога да очаквам от този цикъл като сантиметри в ръката и изгарянето на излишното? Целя от този цикъл да направя 34-5 ръка и да махна мазното за да мога да изкарам плочки и да орелефя доста по тялото.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
П.С Пробвах с доста видове добавки, но не става просто качвам доста трудно

Модерация: Непозволено съдържание!
Моля, спазвайте правилата на форума!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.02.15 15:41.

08.02.15
15:40

Мнението беше редактирано от dr jack на 08.02.15 15:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1