Сваляне на килограми

09.02.15
22:39

Здравейте!
Аз съм на 27 год, висок съм 173 см и тежа 76к. Имам доста натрупани мазнини в областта на корема. В програмата ми има включени коремни преси за всеки тренировъчен ден (4 дни). Лошото е, че съм много слаб в ръцете и правя около 10 лицеви упори най-много, за тежести да не говорим. Тренирах с инструктор 2 седмици, той ми състави програма и хранителен режим, но лошото е, че не мога да спазвам този режим напълно, тъй като работя доста и няма как да вкарвам храна във фирмата. Искам да се оформя в областта на гърдите, корема и ръцете. Краката са ми добре, тъй като съм бивш футболист. Можете ли да ми препоръчате някои хранителни добавки за подпомагане изгарянето на мазнините? Пия протеин суроватъчен след тренировка и това е.
Благодаря предварително!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1