09.02.15
22:41
Здравейте от миналия февруари страдам от възпаление на сухожилието на свивката на ръката(двете) и обхванало вече част от горна предмишница и бицепса. В началото нямах пари да се лекувам след това си направих резонанс тъй като от докторската некомпетентност и немърливост ми е омръзнало. На резонанса се вижда как възпалението е обхванало коста и е станало хронично възпаление( от 5 месеца го лекувам) също така съм имал шип на лакътя, който се бил обазувал от силен удар, както и да е. Въпроса ми е както физиотерапевта ми препоръча да започна плуване тъй като щяло да забърза метаболизма и организма ще се възстанови по-бързо. ( След като получих контузията един месец след това започнах да ходя на плуване тъй като не бях годен дори да си измия зъбите (буквално), ходи 3 месеца почти всеки ден за 45-60мин. най-малко. И нямаше никакъв напредък даже се беше влошило, облекчението беше единственно във водата и ги щадях до колкото можех тренирал съм плуване и знам какво правя. Някой от вас имал ли е подобен проблем с такова възпаление и това,че се забързва метаболизма ми е ясно ,но как точно ми ускорява възстановяването,като дори от лазери и ултразвук няма голям ефект.
П.С. Извинявам се за правописните грешки!