11.02.15
12:16
Еми това е то... дневник си имам :)
Темата беше редактирана от TipTopTedi на 11.02.15 23:48.
11.02.15
12:38
Добре дошла! :)
11.02.15
13:06
Благодаря! :)
Мнението беше редактирано от TipTopTedi на 11.02.15 23:49.
06.02.16
16:12
Здравейте отново, една година по-късно! :)
Преди година тренирах с един човек, който като разбра, че имам дневник в бб-тийм го прие като предателство към него и въпреки, че аз винаги съм уважавала труда на него, на хората като цяло и не бих публикувала режим, или тренировки, които са били само за мен, изтрих публикацията и спрях да пиша в бб-тийм. Съжалявам за което. Не, че съм била активен коментатор, не че съм създала кой знае какви отношения, или съм се чувствала част от общност, а защото идеята да имам дневник беше да имам още няколко чифта очи, които да ми покажат, ако някъде греша... Честно казано тази цензура тогава не ми хареса, а сега се чудя как съм я позволила.
И така изтритото - изтрито, към него няма да се връщам. Актуална информация за мен сега - имам 2 деца, на 29г. съм. Миналата година по това време 1 година след раждането имах преса 18% мазнини и всичко много хубаво... обаче... знаехте, че ще има обаче, нали :D Та април се върнах на работа при стария ми работодател, който ме спукваше от оувъртайм и командировки и не плащаше...ама никак. Естествено при първата възможност напуснах и така юли вече бях на нова работа, която беше добре забравена стара, но не я бях работила 7 години, съответно имах нужда от много повече време, за да продължи ритъма на работа, както при колежката ми, която излезе в майчинство 10 дни след като аз започнах - ходех на работа в 7, тръгвала съм си и в 21ч. (тук оувъртайма обаче се отплаща), прибавете 2 деца, които понякога съм водила и в офиса да рисуват докато аз работя), къща, за която да се грижа с всичките и - прах, прахосмукачка, мръсно пране, готвене .... събота водех баткото на математика, после на футбол, сега само футбола остана, в неделя сме на футбол и карате... каратето и вторник и четвъртък го имаме и домашни пишем... абе винаги съм казвала само жена с работа, две деца, мъж и къща може да ме разбере :D Тааа тренировките останаха някъде на заден план, храненето също. Докато можех ходех на работа с колелото, първият месец и на фитнес в обедната, обаче после пък колегата ми напусна и останах сама в офиса и обедна вече не ползвах...стоях гладна до 15ч. следобед - под офиса има сладкарница, на отсрещния ъгъл - пици... вкъщи не ми оставаше време да сготвя и основно поръчвах... но не съжалявам - аз обичам работата си, обичам и семейството си и ако съм преценила, че те са били на преден план и съм решила да им отделя време на тях, вместо на тренировки и хранене - значи така е трябвало. Да не говорим, че предният човек, с който тренирах ме убеждаваше, че домашните тренировки са пълна загуба на време - а аз само за тях имах време и ако НЕ бях го слушала...
Сега имам вече 2-ри човек в офиса, мога да си тръгвам навреме, да сготвя :D Тренирам сутрин преди работа в хола... Междудругото през първите 2 месеца след раждането (аз бях 81кг като ме приеха в болницата) свалих 9кг и по 9см от бедро и корем именно с такива тренировки - ама на - шматка съм била да не тренирам вкъщи... ама ‘щото ще си губя времето нали...
Та с две думи - тренирам и се храня.
За днес - тренировка за цяло тяло.
Горна част + кардио - правя напр. бицепсово + кик бек и после 1мин. джъмпинг джакс
ривърс флай + флай от лежаннка (ползвам една голяма топка за пилатес вместо лежанка и товаря глутеусите) + 1мин. бърпи и т.н.
долна част - само силови - тяга, клек, отпади, редуване на краката в/у стол
и т.н. честно казано вече не помня всичко, което правих :D
След тренировка: 2 бъркани яйца + 200гр. извара + 250гр. домат
И понеже закуската беше около 12ч. :D преди малко 1 портокал + кафе с мляко.
За довечера имам пуешко с ориз + салата
Всичкото ми месо, яйца, мляко са домашни... от тази гледна точка мислех да правя НВ-ВМ, но за сега не искам да влизам в рамки. Като съм в рамката на режима се чувствам ограничена, цялото ми същество се бунтува и в главата ми са само “забранени” храни.... Така че, за сега няма да си слагам етикет на режима, само ще целя да намаля калориите ;)
Не знам за вас, но аз се радвам, че се върнах... може странно да ви прозвучи, но тази негласна забрана да имам дневник тук я приемах като несправедливост, която трябваше да поправя :)
Хубав следобед на всички! Обичайте се!