12.05.04
18:24
Знам, че това не е козметичен салон :lol: , но става въпрос за обезкосмяване - мисля, че и то е важно освен всичко друго шот мноо ли е хуо примерно да имаш плочки и отгоре пласт косми, които да ги скриват или пък много добре оформени гърди и бесните къдрици отгоре - не претендирам за никое от изброените :) . Аз не съм много навътре - правил съм си кола маска на краката, ама много боли ве да ***. Но знам, че след 3-4 път като си направиш кола маска не боли толкова - нещо свързано с корените на космите. Бръсненето е кофти шот косъма заздравява и почва да расте повече и по-бързо. Гледам някакви реклами за лазерна епилация - има ли запознати ? Въобще обезкосмявате ли се и с какви методи ?
П.С. Не знам дали мислите темата за полезна - ако не ще я изтрия. Просто мисля, че има място в този форум за тази тема :)
Priemash syveti ot jena,nali :)))
Prodavat nai-razlichni kremove i speicheta za depilirane ,stava bezbolezneno i efectivno .Vsichki drugi epilacii,kola-maski i t..n sa kafti poradi facta,che triabva da izchakash da poniknat pone malko kosymcheta ,koeto e gadno.
HUbavo,che postna tazi tema,poneje kosmat myj e OTVRAT .
Съгласен съм с crock за крамчетата, само да добавя - ако си копуваш крем, не взимай от тия по лев и петдесет - едно че много-много не действат - все едно си се пърлил със запалка, друго че миришат гадно :x
Естествено, че приемам съвети от жена - вие би трябвало да ги чувате повече тия работи :wink: Хм аз съм чувал, че тези кремчета (за Veet се сещам - то май беше спрей ама...) не са ефикасни, защото все едно отрязваш косъма, а най-задълго не никне ако се скубе... Само за лазера не знам как стои въпроса... Подходящи ли са тези кремчета за цялото тяло, защото аз ся си ползвам самобръсначка за лице (естествено), подмишници и за “долу” хехе :) Та дали стават за крака, корем, гърди и т.н. ? BTW гърдите и корема не са ми още много космясали ама все пак... А за кола маската ако някои ще опитва, а не знае марка - ако имате малко повече пари за такива работи - непременно STREP - направо намазани целофанчета слагаш, загряваш и дърпаш рязко обратно на посоката на косъма :) Българска също съм използвал ама там е кофти шот трябва аз да мажа и целия ставам в кола маска. Има и на Veet гореща кола маска - не съм доволен - не се получава много с нея. Абе Strep си е the best… Айде надявам се да съм бил полезен, а ако някой има отговор на въпросите ми ще съм му благодарен
Мерси и на Eclipse за уточнението :wink: !