Редуциране на мазнини

12.02.15
16:55

Здравейте хора,аз съм на 16 год. ,висок съм 175 и килограмите ми се въртят от 73.4-74.5(според мен не са много),но подкожната мазнина ми е 19.32%, което е много и сам виждам, че съм мазен(не много,но си падам леко перфекционист и искам релеф),Целта ми е да сваля мазнинте до 13-14%.Тренирам 4 пъти в седмицата като ползвам програма от сайта http://www.bb-team.org/workout/1285_balansirana-programa-za-otslabvane,а сутрин на гладно пия фетбърнър http://shop.bb-team.org/pure-nutrition-black-fire, а след това въртя велоергометър 25-30 минути като редувам висока и ниска интензивност 1:2 (60 сек бързо 120 бавно),а след тренировка,2 пъти в седмицата добавям по 10 мин интензивно кардио(отново велоергометър),а през уикенда играя футбол по час-два.(’‘/’’ го позлвам като ‘’или’‘)
Хранитлния ми режим:
Закуска-7:10 Овесени трици с кисело мляко/две филийки пълнозърнест хляб с лютеница и колбас
2 ядене-10:00 Ябълка с 500 мл вода/плодово мляко с 500 мл вода/Сникърс(49г) с айран
Обяд-13:30(когато съм тренирал вечер) Каквото е сготвено в къщи(без пържено и панирано)+салата(краставици/снежанка)/14:30(след трен) 30 г протеин+50 малтодекстрин във вода
Следобедна закуска-16:00 Ябълка/Сурови ядки(кашу,бадеми)и прясно мляко 1.5%
Вечеря-18:00(когато съм тренирал на обяд)Някакъв вид месо(най-често пилешко)+салата(краставици,снежанка)/22:00(след трен)30 г протеин+50г малтодекстрин във вода.
Та общо взето това ми е режима,мерките,добавките и тренировките(Чийтинга ми е в Събота/Неделя,когато не тренирам),целта ми е редуциране на подкожните мазнини с 4-5% и се надявам на помощ в хранителния режим,ако имам някакви пробойни в моят разбира се :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1