13.02.15
22:42
Здравейте.
Тренирах бокс 2 години интензивно. Натоварвах си доста краката. Комбинирано с факта, че пиех цяла година минерална вода, ставите ми не издържат вече на напрежението. Не съм тренирал от половин година. Правя по 2-3 обиколки на стадиона и веднага започват да ме отказват краката. Можете ли да ми помогнете. Искам да си възстановя здравината.
Поздрави.
Темата беше редактирана от Georgi K на 13.02.15 22:48.
14.04.15
12:45
Имай в предвид,че от бокса доста хора се оплакват от болки в колената.Аз от скоро мисля,че разбрах от какво се получава.При движенията на завъртане на тялото,техниката е много важна.Почти навсякъде при тренировките се набляга на боя,а основите и елементарните неща остават на заден план(както във фитнеса всеки набляга на гърди + бицепс).Преди седмица изпълнявах движенията,кръшкайки(спестявах си усилието да завъртам глезените,местейки краката),така се печели бързина с по-малко усилия,но усукването разкатава ставите...Отделно,че в момента и Аз търся тема,точно за краката.Тъй като 3 дена съм на бокс,3-4 дена бягам+лостове.До преди бокса правех по 3км без болки в краката и кръста,от както тренирам,сухожилията и мускулите ме заболяват много рано още преди първия километър.Мисля дали не претренирвам,ама нито бягането ми е много натоварващо,нито на тренировките интензивноста е голяма...?