16.02.15
19:16
Добър вечер на всички :) Нова съм тук и се надявам да влезна бързо в ‘’час’‘.
На 16 години съм,160 висока и 55 кг. Килограмите не ми личат чак толкова,аз лично много се харесвам и от внимание не се оплаквам.След 2 месеца ще си купя кростренажор (ще правим ремонт и вече ще мога да си обзаведа малкия фитнес хихи),та да се върна към основното.Много ще съм благодарна,ако някой,който е по на ‘’ти’’ с фитнеса ми каже кога и по колко време да го ползвам и какъв ще е ефектът.Примерно искам да съм 50 кг.-както казах стегната (искам да стегна краката и корема и ако е възможно да премахма паласките). На каква степен да го включвам и примерен режим за хранене,ако ми предложите ще съм благодарна.
Също така има ли вероятност да ми се появят стрии от тренировките ? И да попитам:срам ме е да ходя на фитнес,има ли как само с кростренажора да имам хубаво тяло ? Примерно,ако си купя гирички или някакви други уредчета (малки като размер),даже ще подпомогнат ?
ИЗВИНЯВАМ СЕ ОТНОВО ЗА ПОДРОБНОТО РАЗПИТВАНЕ И МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ,КОИТО ЩЕ МИ ПИШАТ
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.02.15 22:13.
16.02.15
19:27
Здравей! Относно килограмите, не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото. Трябва ти само мотивацията да е силна. Относно залата, там ходят всички с проблеми, искащи да ги корегират, включително аз и всички, които тук общуват. Препоръчвам ти залата! Там има нормални хора. Ти не се бориш с тях, а със себе си. Имаш самочувствие достатъчно! Крос тренажора е много подходящ уред за корегирането на теглото, но в къщи обикновено става закачалка за дрехи. С нашия така стана))). Повече ще ти напишат жените тук от форума. Желая ти успех и не се притеснявай!
П.П. Тези, с малко мнения под профила си, не им обръщай внимание! ;)
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 16.02.15 19:31.
казано от Carbohydrate на 16.02.15, 19:27:
Доста глупава теза. Давайте всички търсещи внимание спамвайте!! ;)
Мнението беше редактирано от Бау Мяу на 16.02.15 21:54.
17.02.15
14:10
казано от Деян Стоянов на 16.02.15, 21:53:
казано от Carbohydrate на 16.02.15, 19:27:
Доста глупава теза. Давайте всички търсещи внимание спамвайте!! ;)
Може ли да коментирате смислено и,ако знаете нещо по въпросите ми ? :)
Всички коментират смислено. Друг е въпроса дали ти откриваш смисъла, който те са вложили.
Не очаквай еднозначни отговори, няма да ги получиш. Имаш неограничен достъп до информация-използвай го. Чети, учи се и прилагай върху себе си.
17.02.15
15:18
Моят кростренажор в момента се ползва като закачалка :) Баща ми върти там нещо от време на време като си почиства кабинета и си откача дрехите от него ... с кростренажор само няма да стане. И е излишно (поне за мен) да даваш пари затова. Скоро времето ще се стопли - по-добре излез и тичай. Скачай на въже. Или иди на фитнес. Това, което искаш, става с хубав режим и тренировки. Забрави израза “срам ме е да ходя на фитнес”- няма нищо срамно в това. Относно хранителния режим - може да споделиш как се храниш в момента например. За да могат да ти се дадат по-обективни съвети, а не да стреляме на сляпо
17.02.15
17:53
По принцип и аз съм ЗА фитнеса. Ако все пак решиш да тренираш у вас би следвало да правиш и упражнения ( дори и със собственото тегло ) а не само кростренажор тъй като той не смятам, че е подходящ да бъде основа на дадена тренировъчна програма, цел или методика.