12.05.04
20:49
vijte sq az asm na 18 godini teja 65 kg treniram ot 1 godina i ve4e se zamislqm dali da ne napraq edin cikal s anabol.4etoh tuka iz saita sqkvi mneniq za anabola ma vupreki vsi4ko ne mi stava qsno kakva programa da si napravq za cikal i ako po4na da vzemam anabol dali 6te ima koi znae kav efekt i dali 6te se uvredq lo6o.iska6e mi se nqkoi da mi dade suvet i nqkuv cikal s anabol no ne s golqm gramaj ne6to po malko kat za men (malak 4ovek sum…:))ai ako nqkoi moe da mi dade suvet da pi6e v foruma samo 4e kato pi6ete ne6to nadqvam se da imate predstava kakvo pi6ete a ne na principa 4ul nedo4ul.. nali se se6tate:)
Пич, и аз съм на 18, и аз съм 65 кила.
Няма да пиша никакви цикли, ще искам от теб хубаво, ама наистина хубаво да си помислиш какъв е смисъла да вземаш каквито и да е сероиди, камо ли бионабол. Да не говорим ако вземаш само бионабол.
Ще си позволя да цитирам Winstrol, дано не възрази: “Не си помисляй за Бионабол, докато не си направиш деца, а даже и след това...”.
Надявам се, че вникваш в смисъла на думите ми и се надявам да те разубедя от употребата на каквито и да било забранени медикаменти.
Не забравяй, че до 21-24 годишна възраст нивото на анаболни хормони при мъжете са природно високи, което донякъде обезсмисля употребата на стероиди.
По-здрави!!!
Аве как може толкова хора да искат да взимат Бионабол - не мога да си обясня! Бионабола нищо няма да направи в ниски дози - по време на цикъла ще се подуеш от задръжката на вода и като спреш ще разбереш какво е това “ефекта на спукания балон”! При високи дози ще се натровиш супер яко и ще разбереш наистина какво са страничните ефекти! Ако твърдо си решил да взимаш нещо евтино, то поне си вземи Метандростенолон (руския Бионабол) и си изгради цикъла със всички протектори - трябва да мислиш за черния дроб, сърцето, кръвното налягане, ароматизацията, задръжката на вода и т.н. Мисля, че по-добрия вариант е някой инжекционен стероид, който да не ароматизира лесно и д има минимални странични ефекти (Deca-Durabolin например)!
23.06.04
17:35
Deca-Durabolin PRODAVAT LI V APTEKITE
i RAZBRAH 4E IMALO FAL6IF KAJETO KOI E FAL6IF I KOI NE
Е-е-е, мисля, че говорихме нещо. :( Прегледай темите и съм 101% сигурен, че ще намериш всичко необходимо. Разрови се малко из темите преди да пишеш нов пост. Иначе става много флууд и объркани теми. :?
23.06.04
17:48
e nikade ne pi6e dali se prodava v APTEKITE molqte samo mi kaje da ILi ne
23.06.04
21:58
Ами снощи това си говорихме с един приятел. Всеки се е засилил да взима стероиди и най-лошото е, че това са все още деца мамка му. Ако сега си скапят хормоналния баланс в тялото, после няма оправия цял живот. При това въобще не се хранят нито пък тренират както трябва по време на цикъл и резултата е плачевен.
Ама както другия пич каза. “Всеки си има глава, която в такива случаи трябва да използва.”
Пич ще ти кажа само, че като започнах да се занимавам с бодибилдинг бях на твоята възраст и на твоите килограми. На тази възраст въобще не ти трябват стероиди, защото тялото ти произвежда достатъчно хормони и можеш да постигнеш супер резултати за кратко време. Направи си хубава програма и хубава диета и не ти трябва нищо друго.
И най-важно спазвай ги и бъди дисциплиниран.
Ама като знам на тази възраст колко сте аут ъф спейс все още, едва ли ще ме послушаш.
25.06.04
19:32
mojeli nqkoi dami napravi shema za zimane na binabol do 15-20mg na den molqvi 4e sam si go zel pak se 4uda kak da po4na dago pia i pri tezi dozi o6te ne6to trqbvali da zimam