04.03.15
13:54
здравейте хора бих искал да попитам защото се уплаших доста от нещо дето прочетох в интернет , значи проблема ми е че имам запек от няколко дни и реших да погледна и попаднах на нещо което направо ме побърква и не мога да спра да мисля за това.... ето тук : http://www.bb-team.org/articles/3238_konstipatsiya-запек
запека ми се появи след като започнах да бия хапчета и антибиотик защото настинах.... не ме боли нищо но трудно ходя по голяма нужда.... някой който разбира повече може ли да даде мнение ? много съм притеснен :(
също така не знам дали е от значение но тренирам и съм на 21 години ...
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 04.03.15 14:45.
04.03.15
14:49
Здравей, не попадай във филма на “какво ще стане, ако..”. Нормално е, ако боледуваш, да има смущения със стомаха, особено напоследък. Грип ли е, настинка ли е, доста познати и приятели страдат със стомаха покрай боледуване.
Може да се консултираш и с личен лекар, да прецените какво да вземеш, ако проблемът не отшуми до 1-2 дни.
Вземи си пробиотици, слабителни чайове или обикновени, увеличи приема на течности и ако не отмине отивай на лекар :)
05.03.15
18:16
Също храна богата на фибри: краставици, джинджифил, може просто фибри в пакетче, продават се. И още, за да излезе нещо, първо нещо трябва да влезе в стомаха...