04.03.15
14:09
Някой може ли да ми каже дали е вредно зелка със олио,оцет и сол? :)
04.03.15
14:44
Вредно за? :)
казано от Димитър Михайлов на 04.03.15, 14:44:
Имам на предвид ,че пазя диета дали ще качи някакви грамове и приблизително дали ще са много. :)
казано от Три Черти на 04.03.15, 15:01:
Имам на предвид ,че пазя диета дали ще качи някакви грамове и приблизително дали ще са много. :)
Това зависи от още доста фактори и най-вече от общия ти калориен баланс, а не от конкретна храна.
Ако трябва да дам общ съвет, без да е ясно нищо повече, ще ти кажа да махнеш напълно олиото и да го замениш със студенопресован зехтин или шарлан, като гледаш да няма повече от една супена лъжица на купа зелева салата. Оцетът и зелето като цяло не са проблем - не можеш да изядеш толкова сурово зеле, че да ти промени съществено калорийния баланс.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.03.15 15:05.
казано от Boby_ на 04.03.15, 15:03:
казано от Три Черти на 04.03.15, 15:01:
Това зависи от още доста фактори и най-вече от общия ти калориен баланс, а не от конкретна храна.
Ако трябва да дам общ съвет, без да е ясно нищо повече, ще ти кажа да махнеш напълно олиото и да го замениш със студенопресован зехтин или шарлан, като гледаш да няма повече от една супена лъжица на купа зелева салата. Оцетът и зелето като цяло не са проблем - не можеш да изядеш толкова сурово зеле, че да ти промени съществено калорийния баланс.
Благодаря ще заместя олиото със шарлан , а до зелевата салата горе-долу една купа си ям със олио и оцет :D
04.03.15
17:54
Що си сложил такъв ник бе зевзек :д
Пробвай лимон вместо оцет. А олиото си е добре, според мен.
Мнението беше редактирано от TS WW на 04.03.15 18:04.
Аз независимо дали качвам или свалям килограми си готвя с олио. Само лятото използвах кокосово масло защото някой ми го беше подарил.
От една/ две капачки олио дневно едвали от калориен дефицит ще преминеш в калориен излишък. Брой си калориите, набавяй си нужните калории от качествена храна и резултатите ще са на лице.