06.03.15
16:53
Зравейте!
Нов съм във форума , 23г. 180см. 92кг. и искам да се консултирам с тези от вас, които имат опит. В последните месеци качих 8-9 кг. и по тази причина от скоро минах на НВД, тренирам 3-4 пъти седмично и искам да си закупя някой бърнър, който да съчетая с L-Carnitine ... Моля ви да ми препоръчате някой ефикасен и добър бърнър, защото чета противоречиви мнения за различни продукти ( стари ефикасни формули, нови неефикасни ) и по тази причина реших да се консултирам с тези от вас, които са използвали различни продукти. Във fitness1 звънях и ми казаха, че предлагат старата формула на Oxy ElitePro, но първо, не знам дали е истинският, второ не държа изобщо да е този продукт, просто чух добри отзиви за него. Отворен съм към нови предложения основно за бърнър, но разбира се може и за L-Carnitine.
Благодаря ви предварително!
06.03.15
18:22
Направил си регистрация,за да питаш нещо, което вече го има написано и то десетки пъти. Поледната тема за фет бърнър е на 2 дена...търсенето в търсачката на сайта не е престъпление.
06.03.15
21:02
Извинявам се за невежеството си, но не намирам тази тема от преди 2 дена, в която се препоръчват конкретни бърнъри. Ако може да ми дадеш линк, където явно мога да открия отговор на моя въпрос?
06.03.15
22:57
OxyElite беше легендарен продукт, но дори версията с DMAA в един момент не даваше толкова добри резултати. Факт е, че се намира продукт, който се предполага, че е оригиналното OxyElite с въпросната съставка - 1,3-диметиламиламин. Вече следва въпросът, до колко си заслужава тази съставка, която си е чист синтетичен прекурсор на мета-амфетамин. Не случайно я забраниха.
По-скоро се насочи към доказани продукти - Syntrax Fyre, PN Black Fire, Animal cuts и др.