Помощ при фет бърнър

Поразрових се из форума, но не намерих достатъчно(според мен) полезна информация по моя въпрос. И с надеждата да ми я предоставят по - запознати пиша и първата си тема. Както добре знаете наближава лятото и аз реших, че ще е добре да изчистя някаква част от подкожните си мазнини. На 16 години съм 70 кг. 180см висок. Започнах диета с едно хранене на ден и бих казал че поемам около полозинвата ми нужни калории~1100 дневно. Така я карам от почти 2 седмици. Ефекта на кантара - 2 килограма, ефект във външнния вид не бих казал че има. Разбира се с това темпо бих постигнал желаното си тегло(подкожни мазнини) достатъчно на време, но дочух за някакво животно наречено фет бърнър. До колкото знам има 3 вида. Тук съм за да попитам какъв ще е възможно най ефективния начин да комбинирам: фет бърнър, начин на хранене, избор на продукти с които се храня(ускоряване на метаболизма,В:Б:М).

Здравей, бърнърите са липотропни или термогенни.

Допълват успешно един добре систематизиран хранителен режим и тренировъчна програма за целта ти. Но с хранене веднъж на ден мисля, че все още не си близо до добре избрано хранене.

Защо целиш да се храниш веднъж само?

Не целя. Просто по - добре пасва на начина ми на живот. И какъв по - точно трябва да е този систематизиран хранителен режим ?

Погледни тази тема, за да научиш как да си направиш режим, съобразен с целите ти.

Едва тогава би било оправдан приемът на бърнър.

15.03.15
08:41

На 16 години и фет бърнър? Не мисля!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1