Мнения и препоръки за хранителният ми режим

07.03.15
16:11

Здравейте приятели на фитнеса и спорта :)
Имам няколко въпроса към по-запознатите с “нещата”, но първо малко инфо за мен. На 21 години съм, 183см висок и 90кг, с близо 2 години(с прекъсване) стаж в залата. Миналата зима бях 98 кила, но с тренировки и хранителен режим успях да ги смъкна до 90 и тази зима така си ги поддържам. Сега почнах пак да чистя, така да се каже. След доста чете и ровене по форуми сътворих следния хранителен режим и тренировки ( те са дело на фитнес-треньора ми)
Храна:    Закуска: 1-2 филии пълнозърнест хляб без мая, сирене, 3 сварени яйца, и маслини. (понякога ям и овесени палачинки със сирене или пълнозърнести макарони)
          Обяд: месо/риба + салата/ориз/картофи (понякога вместо това ям боб/леща яхния)
          Вечеря:  Подобно на обяда, само че количествата на ориза или картофите са по-малки
Тренировка:  ден 1 - гърди, корем, кардио
                ден 2 - гръб, трапец, кардио
                ден 4 - крака, рамо (тука кардиото го пропускам, защото след тренировката за крака не ми остават сили)
                ден 5 - ръце, корем, кардио
Най-общо това са ми храненето и тренировките. Целта ми е до лятото да изравня килограмите с ръста. Въпросите ми са следните:
1 Как ви се струва цялата схема, дали ще имам успех? Ще се радвам на вашите мнения и критики.
2 Тъй като се ограничавам в калориите усещам спад в силата и умора по време на тренировка. Какви добавки ще ми препоръчате, за по добра концентрация в тренировките?
3 Последен въпрос. Ще има ли проблем, ако един ден в седмицата, едното ми хранене е “джънк”( като кажа джънк по-скоро става въпрос за пица :D)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1