Съвет за прием на Xtend, протеин и N.O. -Xplode

09.03.15
17:15

Здравейте. След няколко месеца прекъсване с фитнеса , сега се завръщам отново ( този път си направих в нас фитнес и ще имам неограничено време за трениране :) :) ) . Тъй като ми изпаднаха  Хтенд , протеин и но експлод , Xtend-а е 1,170кг , протеина е EVERBUILD Whey Build 4,540 кг , и No Xplode 3.0 , питането ми е дали ще е правилно да ги пия : тренировъчен ден : сутрин - протеин , преди тренировка - No xplode , по време на тренировка Хтенд , след тренировка пак протеин ;
в не тренировъчни дни : сутрин - протеин и през деня по някое време пак протеин  ; ,Като се има в предвид , че ще си направя отново хранителен режим . Удачен ли е приема ? Благодаря !

Приемането на добавки се наглася според конкретните особености на храненето и организацията на ежедневието ти. С други думи - първо изглаждаш нещата с храната и разпределението на времето, пък след това мислиш дали имаш нужда от добавки. Ако (повтарям - ако) има нужда от добавки - тогава преценяваш какви да бъдат и как би могъл да ги приемаш с оглед на максимална ефективност. Това е правилната последователност на действията.

Директно казвам личното си мнение за описаното от теб:
- не виждам особен смисъл от прием на протеин и ВСАА едновременно в един режим
- не виждам изобщо смисъл от прием на протеин при достатъчно добре преценен хранителен режим
- приемът на предтренировъчен продукт е суплементация със сравнително нисък приоритет и често е неефективен разход

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.03.15 17:31.

09.03.15
18:03

Тъй като съм до 6 и 30 на работа , ще тренирам към 7 и 30 , храненето мисля да ми е 3-4 пъти на ден и за това мисля да добавя протеин.

Мнението беше редактирано от jorooo на 11.03.15 18:28.

Много зависи от тренировките, за да усетиш едновременния прием на протеин и BCAA. Метаболизмът на аминокиселините в протеина и свободните аминокиселини е малкоооо различен, което не прави лоша опция комбинирането им... в определени случаи.

Като цяло, добре си се ориентирал. Xtend е класическа интратренировъчна формула, а No-Xplode 3.0 се пие само преди тренировка, на гладно задължително. Протеинът пак си го нагласил. Пий си ги със здраве и поне тренирай сериозно, за да оправдаеш целия стак.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1