Избор на програма с акцент на горна част

Здравей,
бихте ли ми препоръчали някаква фитнес програма, но за ЖЕНИ.
Част от тренировките съм които съм чела съм ги пробвала, а другата съдържа много трудни упражнения.
Или ми кажете 4-5 упражнения за ръце и корем, защото с крака няма проблем, даже да ми доста стегнати, но имам малък корем-искам да го изчистя, а ръцете да стегна.
Сега тренировката ми е така:
понеделник-ръце и корем (5упражнения за ръце+3х15коремни+20мин.кардио)
вторник-крака и корем(6упражнения за крака+3х15коремни+15мин.кардио)
сряда-почивка
четвъртък -гръб и корем(4 упражнения за гръб+3х10повдигане на крака от вис+20 мин.кардио)
петък-крака и корем6упражнения за крака+3х15коремни+15мин.кардио)

Здравей.

Трудно е ще дадем дори бегли съвети, защото не си посочила никаква информация за теб, нито какви са ти целите, нито - как се храниш.
Няма как да гадаем за всичко това. :)

Колкото до програмата за жени, хвърли око на тази статия: http://www.bb-team.org/articles/4380_trenirovki-za-mazhe-sreshtu-trenirovki-za-zheni

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1