14.03.15
22:00
Здравейте, не знам дали има хранителни добавки за апетит, но ако има споделете :).
Също така може да си взема нещо от аптеката ако има?
Бях си взел пчелно млечице + женшен, но въобще не усетих нищо. Естествено не очаквам апетита да се вдигне бързо и много, но поне малко.
Нещо да предложите и за настроение? Имам в предвид, че тези дни ми е напрегнато отвътре, не че съм нервен, просто ми е напрегнато и притеснено. Притеснявам се за някакви глупости, които сам си ги измислям и когато си ги мисля, става още по - зле. Нямам въобще апетит и се будя рано сутрин и съм напрегнат понякога. Не знам на какво се дължи това. Понякога така ми става за 5-6 дни и пак се оправям. Сутрин като стана ми е напрегнато за 20-30 минути и като се разсъня и ми минава, когато дойде вечерта пак ми става напрегнато. Това не ми харесва, мислех да ходя на психолог, но ме е страх да не ми кажат нещо лошо, защото тогава ще ми стане много зле и не знам какво ще правя. Аз сам си измислям, че нещо може да ми стане примерно и то ми става напрегнато, сам си го правя. Не знам как да не мисля за това. Както казах, това не е винаги, а на периоди. Когато ми стане така и нямам апетит, не ям добре. На закуската, като се разсъня добре имам апетит, на обяда имам апетит, но вечерта не ям почти нищо.. мислех си да си взема магнезии, какво мислите вие?
Според мен, не ми трябва психолог, просто да водя по - спокоен живот, макар че нямам големи проблеми.
Аз мисля, че взимам нещата много навътре и когато мисля за нещо постоянно и ми става по напрегнато, това го знам, но......... понякога така става......
Темата беше редактирана от DEADLIFT на 14.03.15 22:01.
Виж “Black hole” на controlled labs. Не съм го ползвал, тъй като нямам такъв проблем, но съм чел добри отзиви за продукта :)
казано от SK0RP10N на 14.03.15, 22:03:
Виж “Black hole” на controlled labs. Не съм го ползвал, тъй като нямам такъв проблем, но съм чел добри отзиви за продукта :)
Благодаря, ще погледна :))
казано от DEADLIFT на 14.03.15, 22:04:
казано от SK0RP10N на 14.03.15, 22:03:
Благодаря, ще погледна :))
Наскоро говорих с приятел по темата. Каза ,че е пробвал блек хола, спазвал указанията, но не усетил нищо. Похвали ми друго нещо - Ausi Ginseng. На вид е мега криминалната работа, но не съм попадал на лош отзив от него. Свързват го именно с това...постоянен апетит.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 14.03.15 23:22.
14.03.15
23:27
Честно казано, нямам идея каква добавка ще помогне, но тежка тренировка би помогнала в насоката на проблемите ти (липса на апетит, изнервеност и т.н.). Може да пробваш примерно 20-30 минути собствено тегло след ставане - лицеви, клекове, набирания (ако имаш лост и т.н.). Мен обикновено това ми провокира апетита доста.
Ще пробвам, благодаря :).
Колкото и да не искам да разделям храненията на повече от 3-4, ще трябва. От понеделник мисля да се храня през 3 часа, като храненията ще са 6. По-малко на по-често и ще видя как ще ми се отрази. Много съм се отпуснал и не виждам голяма разлика в тялото, макар че не съм пропуснал тренировка от доста време и се храня добре, явно не вкарвам достатъчно протеин. Да се надяваме, че от понеделник ще съм сериозен с храненето и ще си набавям всичко необходимо.
Не знам защо съм изнервен, то даже не се чувствам нервен, ами напрегнат. Да взема витамини ли, магнезии ли.. :( .. пък може и нищо да не взимам. Така ми стана периоди вече от 2-3 години, понякога взимам успокоителни, защото ми е писнало, но какво да се прави, такава ми е психиката.
14.03.15
23:40
казано от DEADLIFT на 14.03.15, 23:36:
Не знам защо съм изнервен, то даже не се чувствам нервен, ами напрегнат. Да взема витамини ли, магнезии ли..
Направи си една чекия. А в дългосрочен план си хвани айляк гадже.
казано от James Hinks на 14.03.15, 23:40:
казано от DEADLIFT на 14.03.15, 23:36:
Не знам защо съм изнервен, то даже не се чувствам нервен, ами напрегнат. Да взема витамини ли, магнезии ли..
Направи си една чекия. А в дългосрочен план си хвани айляк гадже.
Това преди лягане, а през другото време? :D :D :D
Заеби, гаджета бол :) :D
14.03.15
23:44
Какво ти пречи ти и след събуждане или по което и да било друго време ?
Само не ми казвай, че не можеш, младо момче си... :)
p.s.
Аз гаджетата съм ги заебал, но ми отива на възрастта, а на тебе - не ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 14.03.15 23:45.
Имам си приятелка от месец, не водиме много сериозна връзка, но не е без ИЧ.
Сега не става въпрос за това, наистина понякога се напрягам много и ми става адски зле, смятай, щом взимам успокоителни, а съм само на 18. Затова написах темата, ако някой може, да помогне :).
Ако не - продължавам с успокоителните :D
Аз мислех Апитонин да препоръчвам (това е пчелно млечице), ама като прочетох накъде е тръгнала темата, май да препоръчам Дюрекс :)
Мнението беше редактирано от Енев на 14.03.15 23:51.
казано от Енев на 14.03.15, 23:49:
Аз мислех Апитонин да препоръчвам (това е пчелно млечице), ама като прочетох накъде е тръгнала темата, май да препоъчам Дюрекс :)
Ще погледна апитонина, може да го пробвам. Гледах някакви билки, но излиза скъпо..
Нямам големи притеснения отностно секса без презерватив. Ако познаваш добре човека, нищо не пречи да спестиш някой лев, 1 кутия дюрекс ти е половин кило месо.. :)
Мнението беше редактирано от DEADLIFT на 14.03.15 23:54.
14.03.15
23:59
А бе те и антибиотиците не са евтини...да не говорим за някакви противогъбични или пък за две-три седмици в хепатитното отделение - това спестено половин кило месо ще ти излезе не през носа, а през съвсем друго място.
Майтапя се, не си го позволявам често... рядко... :D :)
P.S. някой ако е имал същия проблем, нека сподели. Съмнявам се да има някой с отклонения като мен, но.... :D
Мнението беше редактирано от DEADLIFT на 15.03.15 00:16.
15.03.15
00:15
А пък памперсите също не са хич евтини, да не говорим бебешките храни :D :D :D
казано от Херцог Трън на 15.03.15, 00:15:
А пък памперсите също не са хич евтини, да не говорим бебешките храни :D :D :D
Ти пък ме върна в 3-ти клас :)))
Тука се едно съм във теен проблемс . Повярвай , че като си хванеш сериозно момиче апетитът ще ти е последният проблем . Баба ме е учила , че апетитът идва с яденето и на лично съм ти го казвал . Никви “дроги” и подобни тъпотии ще ти помогнат , но съвета на Херцог-а е интересен и ще го пробвам .