Зрвавейте моля да ми препоръчате някаква програма за мускулна маса

15.03.15
13:10

Разполагам с дъмбели,лежанка лост и прав лост

15.03.15
20:00

Кажи нещо повече за себе си ... кг,ръст,с какви финанси разполагаш за храна?Като цяло ММ се получава от здрави тренировки (разбирай големи кг а не със дъмбели по 10кг ..така най-много да изкараш релеф)

15.03.15
21:08

Маса се прави на маса. Същото важи и за релефа. Това с колко килограма тренира, няма никакво отношение към релефа ;) .
На снимката виждам лежанка с щанга, още една щанга и няколко дъмбела.
Веднага се сещам за няколко упражнения които можеш да правиш с нещата които притежаваш.
На лежанката е ясно какво можеш да правиш.
С едната щанга може да правиш следните упражнения- мъртва тяга, римска тяга, сумо тяга, гребане, военна преса, бицепсово сгъване... най- хубаво е и да си сглобиш една стойка за клек и да си клякаш с щангата.
С дъмбелите- гребане с дъмбел, клекове с дъмбели, тяга с дъмбели, раменна преса прав или седнал на лежанката, бицепсови сгъвания, флайс на лежанката...
Горе- долу това са упражненията които се сещам в момента. Ако самите дискове ти са достатъчни, ще можеш да се натовариш доста добре, ако ли не, можеш да си купиш допълнителни дискове.
Също упражненията със собствено тегло са много добри (все пак са базови). Ако имаш къде да правиш набирания и кофички, направо ще си бомба.
В момента се сещам за програми от типа на 5х5 с базови упражнения.
Можеш да правиш кръгове от няколко базови упражнения- клек, лег и тяга. В друга тренировка може да правиш клек, кофички и набирания.
Виж в сайта за примерни програми.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1