Не знам как да се храня и какви упражнения да правя във фитнеса.

Здравейте, казвам се Дейвид и съм на 19 години. / 177см, 87кг.
През 2012г. бях 115кг, което много ми пречеше на здравето и самочувствието.
Когато започнах да водя малко по-активен начин на живот стигнах до 103кг. Това не ме устройваше и не ми се отрази кой знае колко.
На 1.02.2014 започнах “90-дневната диета”  и на нея бях около 1 месец и стигнах до 95кг. Почти всеки де ходих да тичам и от време на време ходих на фитнес. Резултатът отново не ми хареса и след кратка почивка отново я започнах и бях на нея около 40дни, при което стигнах до 85кг. Бях изтощен, реших да си дам отново почивка. До януари тази година стигнах 90кг. Наложих си някакъв мой измислен режим (без сладко, газирано, хляб, чипс, пържено и т.н.) Та в момента съм 87кг.
Сега имам увиснала кожа (много мазнини). От днес тръгнах на фитне, но идея си нямам какво да правя в него. Въпросът ми е какви горе/долу храни трябва да ям и какви упражнения да правя във фитнеса, за да изчистя и стегна тялото си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1