25.03.15
13:11
Здравейте. Взех си AMIX Whey Pure Fusion и AMIX CarboJet ™ Mass Professional. Тренирах 1 месец и 15 дни ,но спрях преди 2 седмици сега реших да се занимавам сериозно с фитнеса. Моля ,помогнете ми как да ги пия : по отделно или комбинирано и дори ако някой ми даде програма за начинаещ удобна и съобразена с добавките ще съм много благодарен. Тежа около 72-73 кг и съм 17 години и съм около 185 см. Много съм слаб и особено ръцете ми ,а отзад в гърбът дори са ми изпъкнали леко плешките. Тренирам волейбол по 2ч на ден и се храня малко нередовно.. Ще съм благодарен ако ми помогнете.
Ето и още малко подробности свързани с гейнъра тъй като всеки гейнър е различен:
Тип: Балансиран
Съотношение въглехидрат/протеин: грубо 1:1. 100 гр съдържат 30 гр белтъчини и 52 гр въглехидрати
Количество: 1.8 (аз съм си взел тази по-малката разфасовка)
Доза: 100 грама (3 мерителни лъжици)
Достатъчен за: 30 дни, ако се приема по 2 х 1 и половина мерителни лъжици дневно (общо 3).
Плюсове:
Висока доза протеин
10 гр креатинова матрица (монохидрат, малат, кре-алкалин)
Допълнителен 1 гр BCAA, 1 гр глутамин и бета аланин с цитрлуин малат + 0.5 гр електролитна матрица.
Ензими в състава : амилаза, протеаза, лактаза, целулаза
Добавен аминопрофил, дериват от телешки изолат
Въглехидратната матрица с включени Vitargo и палатиноза.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.03.15 13:20.
25.03.15
13:16
От една страна няма как да ти се даде адекватна препоръка за прием без да се уточни какво всъщност представлява храненето ти. От друга страна тези добавки няма как да компенсират един лош хранителен режим. Защо ти трябва и протеин, и гейнър - не е ясно. Добавките не са основен приоритет и се съобразяват с режима ти, а не обратното (да нагласяш режим според добавките).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.03.15 13:22.
27.03.15
21:53
Взех си гейнър ,за да ми помага с тренировките и да има малко по-бърз ефект от хората без добавки ,а протейна го взех просто като допълнение ,защото ям малко нередовно и съм малко слабичък (с бърз метаболизъм). Ако може ми кажете дали да ги пия по отделно и как ,а аз ще си оправя режима с храненето. ;)
Мнението беше редактирано от Newbie Fitnes на 27.03.15 21:53.
28.03.15
09:12
Ами оправи си храненето. Протеинът и гейнърът няма да ти помогнат, ако храната ти куца.
На тези години и килограми, спокойно можеш да си набавяш достатъчно количество калории и без хранителни добавки.
Тези пари, които си пръснал по добавки, спокойно можеше да ги дадеш за качествена храна.
28.03.15
18:14
Попитах как да ги пия ,а не дали съм могъл да си взема храна с тези пари.. Кажете ми просто заедно или по отделно да ги пия и как ако може.