Проблем с претрениране и умора

29.03.15
13:45

2 дни ми е много отпаднало ,боли ме тялото вчера и онзи ден като си сипвам нещо изпусках чашата,онзи ден в петък чувствах умора и отпадналост но пак тренирах здраво близо час и от вечерта ми стана супер отпаднало и нервно.Последните 20 дни съм почивал 1 ден само почнах и диета нвд ,не знам дали не е от това умората иначе съм свалил към 2кг за 10 дена.!удя се сега въглехидрати ли да почвам ,добавки ли ,или да почивам по често ,очаквам вашите съвети.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 29.03.15 14:15.

Ако за 20 дни имаш 19 тренировки на НВД и вероятно без зареждащи дни ... чудя се защо се чудиш, че ти е отпаднало. :)

30.03.15
08:43

зареждащоте дни през колко време да ги правя ,може ли да се зареждам с мед и плодове ,искам да тренирам всеки ден по много без почивка

30.03.15
17:28

Зареждащ ден 1 път седмично е добре.
Тренирането всеки ден няма да доведе до по- бързи резултати. Не винаги “повече” е равно на “по- добре”.

30.03.15
20:52

Няма нужда всеки ден да тренираш за да сваляш килограми, всичко е в хранителния план, най-вероятно си прекалил с натоварването.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1