Преминаване от Високовъглехидратна диета и Маx-OT програма към Нисковъглехидратна Диета. Програма?

30.03.15
22:14

Здравейте на всички във форума.  На 24 години съм, Ектоморф, спортувам от близо 6 години с прекъсвания като през последните 2 се стегнах и спазвах стриктно режим (високовъглехидратен: 4000кал дневно)  и програма (Max-OT: 5 тренировки седмично, 4 упражнения за голяма мускулна група, 3 за малка, 3 серии съответно 8,6,4 повторения, интензивно с малки почивки 30-45 секунди. Качих 12 килограма от които съм много доволен. В момента съм 76кг, 185см висок. Като добавки приемам витамини, минерали и протеин изолат. Омазних се в умерени количества в зоната на корема и искам да го изчистя това лято. За 1ви път ми се случва да свалям умишлено и не съм сигурен как точно да подходя. Рових се из форума, но не намерих подробно каква е процедурата.  До колкото знам трябва умерено да свалям калориите докато не премина в калориен дефицит. Като вече преобладават белтъчините. Ако греша ме поправете моля.  Но към тренировките не знам как да подходя. Трябва ли да намалям  тренировъчните дни, трябва ли да правя с повече повторения и с по малко килограми, колко дълга трябва да е тренировката, трябва ли да правя кардио?  Благодаря много.

Темата беше редактирана от Георги Димов на 30.03.15 22:47.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1