Протеинов шейк с натурални продукти

Здравейте, моля да ме извините за невежеството ми в областта, но днес е първият ми ден като потребител на този сайт. Имам следния въпрос ; Може ли да ми препоръчате рецепти за протеинови шейкове за след тренировка, но те да не съдържат протеин на прах ? С няколко думи, идеята ми е след тренировка да си направя един шейк на блендера за по-добро възтановяване .Благодаря Ви предварително .

31.03.15
16:10

Тема номер 1000 (party)
Яйца, всякак приготвени, са перфектни. Сладък вариант - извара, мляко и т.н., като имай предвид, че захарта може да обезсмисли всичко

Ще бъда благодарен на някоя рецепта, мнения от сорта яйца всякакви и др, благодаря, но ............

31.03.15
17:40

E aко искаш да дойда да ти ги сготвя направо, да не се занимаваш?
В раздел “рецепти” се намираш, във форум в който 3/4 от темите са протеинови ястия. Казах ти основното - яйца, извара. Приготви ги както искаш и както можеш. Дали ще им сложиш етикет “протеинов шейк”, “поуст-уъркаут мийл”, “гейнър” си е твоя работа.

Мерси Д-р Хаус ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1