31.03.15
19:25
Здравейте хора и друг път пусках тема за съответния проблем с рамото ми, но тогава не осъзнавах къде точно ми е болката. Да се върнем на въпроса с рамото, вчера рових из нета и попаднах на доста добри теми и отговори, но не успях да намеря отговор на точно моя въпрос. Боли ме средното рамо или както се казва страничен делтовиден мускул, когато е в покой нищо всичко на 6, при движение смисъл свободно като си въртя ръката пак всичко 6, но ако реша да избутам нещо и напрежението попадне на този мускул се усеща доста неприятна болка, а когато си мия ръцете в това рамо се чувства дискомфортна болка и лека слабост. Ходил съм 3 пъти на физеотерапия на 3 лекаря 2 физеотерапевта и 1 ортопед, правена ми е и снимка на, която нищо няма всичко е нормално, нямам зачервяване или подуване. Тренирам от около 2 години стреет фитнес и в нас с дъмбели. Вече един месец и половина правя само вътрешни и външни ротации и бицепс с цел заздравяване. Едно доста странно нещо е, че без проблем мога да дигам дъмбелите в странни. Ако някой е имал подобни проблеми или знае варианти за лечение да споделя опита си. :) И последно мога ли да правя упражнения за рамо от, които не усещам болка :). Поздрави.