Съвет за хранителен и тренировъчен режим

Здравейте, напълно начинаеща съм от 20 дена ходя на фитнес имам огромен интерес и желание да постигна целите си. Висока съм 1.74 и тежа 55 кг. Искам да сваля излишните подкожни мазнини и да се стегна. Храня се здравословно ,но нямам режим за хранене който да ми набави нужните въглехидрати, протеини, мазнини за деня и нямам режим за упражненията в фитнеса .Ходя 4-5 пъти в семицата правя кардио (пътека) след това правя почти едно и също всеки път крака, ръце, стомах , знам ,че трябва да редувам дните и да тренирам различните части от тялото в различни дни ,но просто съм в пълно неведение . Много бих се радвала някой с повече опит от мен да ми помогне с храненето и упражненията и да ми обясни повече неща, чета всеки ден ,но никога не съм се консултирала с никой по тази тема .Извинявам се ако вече има такава тема.Благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1