Защо тренировките ми нямат резултат

Темата е заключена.

01.04.15
23:52

Здравейте! Пред огромно отчаяние съм и имам нужда от съвети. Тренирам от дълги години,никога не съм спирала,но с напредване на годините метаболизмът ми като чели се забави и вече нищо не е същото.Смених и работата и сега съм на 12 часови смени на бюро без никакво движение.Преди няколко месеца реших да се взема в ръце и да почна по активни тренировки,защото целулита изобилства и от всякъде виси по нещо нежелано.
Висока съм 173 см и в момента съм около 54 кг.Не съм дебела,но адски безформена.Разполагам само с домашни уреди-степер,велометър и тежести.Взех аминокиселини.Ограничавам се,храня се супер здравословно.Пия по 2-3 литра вода,тренирам всеки ден 30 минути кардио и след това упражнения за горна част на тялото и коремни преси до припадък.За месец имам повече от 25 тренировки,почивам само в “онези дни”,но нямам никакъв резултат.Вече не знам къде бъркам,но наистина съм на път да се откажа.
Може ли някой да сподели личен опит или поне да ме насочи къде бъркам,наистина имам нужда от вашето мнение,ще се радвам ако този път някой се включи с мнение,тъй като при миналата тема,която пуснах имаше само линк към програмите за жени и нищо конкретно,а всеки случай е индивидуален.
За съжаление нямам време за фитнес с тренъор,защото не разполагам с времето да го посещавам,разчитам на вас и вашите познания....Благодаря

Модерация: Дублирана тема.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 02.04.15 00:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1