Стая на щастието

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.04.15
23:42

Воденето на дневник в bbteam има две страни - положителна: получаваш информация, насоки и се самодисциплинираш, и отрицателна: вманиячаваш се прекалено много в здравословното, а хората понякога те съдят прекалено остро на база малкото, което виждат от теб. Започвам пак да водя дневник, защото искам да си върна част от самодисциплината и да получавам тук-там някой съвет от добронамерени потребители. (nod)
История: пухкаво детенце | тъмен период на неядене | нездравословно отслабнала 15 годишна | тъмен период на още неядене | добри тренировки и храна | отпускане | тъмен период на неядене, тренировки и вманиячаване | стрес , хормонални проблеми и нездравословно качване | нормализиране на теглото от самосебе си = голямо щастие
... Сега просто ми предстои много стрес и започвам да виждам някои симптоми на предишните ми моменти, в които съм постъпвала крайно нерационално спрямо здравето си, та искам да предотвратя някой бъдещ тъмен период. Предстоят ми матури, доста физически изтощителна работа лятото, заминавам за друга държава през септември... а и изпращане и бал след един месец имам. Не искам да отслабвам, добре съм си :D , била съм по-слаба, но съм щастлива, както съм в момента, защото мога да си поддържам това тегло без строги диети, освен това си имам гърди за първи път - което си е яко 8-). Чувствам се в хармония със себе си. Осъзнах, че никога няма да имам крака като моделите на Victoria’s Secret, реших да “прегърна” това, което имам заложено, и да направя най-доброто от него. (sun) Таа, отказах се окончателно от моделството (към агенция, за пари, като хоби - може, приятелите ми фотографи нямат против, че не съм вече толкова слаба, даже получавам доста комплименти от мъже, а преди търсех сякаш одобрението на колежките ми - не е особено логично за дама с хетеросексуална ориентация? :D ), в момента ям каквото ми се яде, когато ми се яде, колкото ми се яде и правя аматьорска йога и стречинги, когато почувствам, че имам нужда. Но забелязвам някои неща през последния месец, които вероятно са ми в следствие на непремерената диета - суха кожа, постоянно напукани устни, разни кожички около ноктите, акне, ужасна жажда постоянно, трудно се съсредоточавам, много съм изморена постоянно, спя по 12 часа на ден, много болезнена менструация И овулация - самодиагностицирах се с липса на витамини. Поставям си за цел всеки ден да включвам в храненията иточници на витамини A, B2, B6, B12, C, Е (ако симптомите ми отговарят на липса и на други, моля, добавете). Втората цел е да не се отказвам и да не спирам да си работя над гъвкавостта (оказа се много готино да можеш да се чекнеш в разни шантави пози в леглото) и, не на последно място, да си изправя стойката.

За малко да забравя, от днес:
- две чаши фреш портокал - витамин C
- три чаши фреш портокал и морков - витамин B2, B6, C, E
- капсулка витамин E

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.02.16 13:38.

Звучиш много позитивно, което е чудесно!

Успех! :)

Я, шугърче ;)

03.04.15
02:16

Вероника, благодаря много!
Херцоже, с първия си коментар ли трябва да ме издадеш с всичките вредни навици в едно - хем за въглените, хем за клубовете? (fubar)  Върви си във владенията, моля те... :(
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ето, минаха два часа откакто си върнах дневника и се оказа, че имам спешен въпрос. :D Знаех си, че няма нищо случайно в моята интуиция! Има една легенда, че ако умишлено прекалиш с витамин C, можеш да прекъснеш или забързаш (не помня добре) МЦ - вярно ли е? Днес ми е трети ден и би било много прекрасно, ако довечера магически или напълно био-химически обосновано не съм в цикъл. Има ли смисъл да пробвам или да си знам, че не може да се ходи срещу природата толкова просто? (headbang)

Мнението беше редактирано от Nickie на 03.04.15 02:17.

Аз имах предвид, че си сладурана, но гузен негонен бяга (giggle)

03.04.15
07:44

Здрасти, миличка! Радвам се,че пак имаш дневник! :*
По въпроса за МЦ- мисля ,че с вит Ц се намалява кръвотечението и евентуално се забавя идването му :)

03.04.15
08:21

Еее, завърна се! :)
За вит. Ц - моят опит показа, че за моят конкретно организъм, не действа. Ама има и такива, които твърдят, че така си го спират, та... Знам ли :)

03.04.15
13:23

Здравейтее! :) Еййй сега ми направи впечатление, че пише, че съм тук от 2 април 2014 - тогава съм си започнала първия дневник и вчера вечерта просто ми прищракна (както и миналия път, впрочем), че искам да си направя дневник в bbteam. Съдба! Сега съм точно с една година по-пораснала! :P
June и Дона (ама, ама, какъв ти е бил предишния ник? този трябва да е нов, и дневника е нов - разкрий се! :D ) блаогдаря за приветствията и за мнението за витамин C, ще опитам пък да видим. :D Ако не стане съм с едно кардио назад, какво да се прави...

03.04.15
19:11

Днес успях да включа:
няколко стръкчета магданоз - витамини A, B12, C
коприва - витамини А, В1, В2, В3, В4, В5, В6, В9, С (брей, много, по-често трябва (nod))
една голяма ябълка - витамини A, C
капсула витамин Е
18 хапченца витамин C :D (ПРОРАБОТИ! може и плацебо да е)
за по-късно през деня/нощта имам планирани THC и яко кардио или поне малко раздвиждане, зависи как ме цъкне

Доволна съм от днешния ден, сутринта имах пробна матура и концентрацията ми беше окей, въпреки ранния час. Падна ми се да пиша за Двата бога в “Моята молитва”, приятна тема.

04.04.15
15:06

Минах през Ann и Аничка-Баничка :D Втората не знам дали я хвана :P Сега - Дона Флор и нейните двама мъже :D

04.04.15
16:44

Аааа, да, Ann я помня! :P
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Аз да си кажа, че тия една-две седмици съм в party hard режим, та никак не съм за пример, ама то е много двулично в дневниците да се записват само дисциплинираните периоди, та като съм започнала сега - започнала. (wait) Вчера вечерта направих много нерационалното решение да си помисля, че мога да мина цяло денонощие без сън и, след като се прибрах вкъщи в 5:30, и уж полегнах за 30 минути, се успах и станах в 11… (fubar) Пък бях обещала да помагам на един приятел с курсовата по фотография... За 30 минути трябваше да се гримирам и облека, само за да установя, че трябва да ходя до студиото пеша... И си направих едно непланирано кардио, тъкмо се разсъних. :D След снимките се прибрах обратно пеша, като цяло си бях забравила протмонето и нямах друг вариант, но се оказа по-добре, че е станало така защото времето е супер приятно! Излезте да се разходите! (sun) Тааа, нямах време да закусвам и някакъв полу-фаст между 3ти и 4ти ми се получи, последно ядох вчера към 18 вечерта и чак сега пак... Не знам как издържах, принципно не съм по тия неща... (whew) Хапвам в момента и като гарнитура към основното имам:
салата айсберг - витамини A, B4, B5, B6, C
краставица - витамини A, C
капсула витамин Е

Трябва и още нещо витаминозно да си измисля... Приемам идеи
~ 22:30 никак не ми се ядеше точно сега, ама една ябълка вкарах за още витамини

Мнението беше редактирано от Nickie на 04.04.15 22:38.

05.04.15
11:31

Честит празник, цветя и дръвчета! (F) И както казаха в едно предаване сутринта - днес християните празнуват Цветница, а католиците - Великден (tmi), та Христос Воскресе на тиймърите католици! Днес моята баба и нейната майка имат имен ден, очакват ме много приятни емоции и домашно приготвени въгленаситени късчета обич, т.е. питка, два вида баница, козунак и домашна торта минимум. Добре че дядо може само да пече месо на скара и неговия принос към трапезата ще ми набави протеините за деня. :D Ще опитам от всичко, няма как, две именнички, от които едната на цели 91 години от сутринта имам информация, че е започнала да прави питката. Абе, хора, представяте ли си? 91 години са толкова много! Как живеят хората до 91 години без да имат никакви познания за състава на храните, калориите, тренировките и т.н.? Поле за размисъл.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Опитах се през нощта умишлено да не се прегърбвам докато спя, в резултат на което, днес ме боли кръста. Определено имам изкривяване и на раменете, и на врата от висенето на компютъра и на бюро, като цяло. Трудно, но се опитвам да си изправя стойката винаги, когато се сетя. Търся си подходящи упражнения. Препоръки?
Витамините за деня (ще допълвам по-късно):
капсула витамин Е

казано от Nickie на 05.04.15, 11:31:

Честит празник, цветя и дръвчета! (F) И както казаха в едно предаване сутринта - днес християните празнуват Цветница, а католиците - Великден (tmi), та Христос Воскресе на тиймърите католици! Днес моята баба и нейната майка имат имен ден, очакват ме много приятни емоции и домашно приготвени въгленаситени късчета обич, т.е. питка, два вида баница, козунак и домашна торта минимум. Добре че дядо може само да пече месо на скара и неговия принос към трапезата ще ми набави протеините за деня. :D Ще опитам от всичко, няма как, две именнички, от които едната на цели 91 години от сутринта имам информация, че е започнала да прави питката. Абе, хора, представяте ли си? 91 години са толкова много! Как живеят хората до 91 години без да имат никакви познания за състава на храните, калориите, тренировките и т.н.? Поле за размисъл.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Опитах се през нощта умишлено да не се прегърбвам докато спя, в резултат на което, днес ме боли кръста. Определено имам изкривяване и на раменете, и на врата от висенето на компютъра и на бюро, като цяло. Трудно, но се опитвам да си изправя стойката винаги, когато се сетя. Търся си подходящи упражнения. Препоръки?
Витамините за деня (ще допълвам по-късно):
капсула витамин Е

Адрес? :D :D :D

05.04.15
13:19

Това с витамините, мила, не го вземай насериозно.
Витамините, особено водноразтворимите , се унищожават много лесно в храната. Хлорофила например, когато се освободи при нарязване, разгражда аскорбиновата киселина. Затова като нарежеш магданоз и маруля, “смесваш” двете съставки и голяма част от вит. Ц-то вече го няма. Също така доста витамини са термолабилни и сваряването ги унищожава. Самото интензивно земеделие в наши дни и изкуствено ускорения растеж с торове и фитохормони на културите не позволява достатъчно време за натрупване на тези вещества в процеса на зреене.
Ябълките, които хапваш, са миналогодишни и се съхраняват с месеци в хладилен режим, така че витамините в тях вече са далеч от тези в прясно откъснатите. Така че аз приемам плодовете и зеленчуците като фибри и вода, а не като източник на витамин- да, имат някакви, но бог знае колко. Затова си вземам дневна доза допълнително. Не че и те са цвете и не се изместват взаимно, но все пак поне малко все се усвоява.
Да са ти живи и здрави бабите!
Но замисли се, че имат страховит опит в тренировки, каквито на теб няма да ти се налага да правиш- копаене, жънене, косене, цепене на дърва, мъкнене, влачене, хранене, поене, чистене, пасене и доене на добитък и пр. и пр. тежък физически труд.
+ замисли се какво и колко са яли- хляб, картофи, боб, масло, сланина, месо, яйца и някой плод и зеленчук.
Далеч не са имали чуденки дали да спазват 90 дневна диета или Дюкан, докато дондуркат 5-6 деца и трябва хем да замесят хляб за деня хем предигат градината и да засеят.
Така че няма никаква база за сравнение.
Ние всичките сме изнежени кифли.

Херцоже, да разбирам, че искаш да я “подкрепяш” в правилна позиция докато спи?

Кобре, по-скоро се прицелва в домашната торта. :)

Nickie, как точно седиш пред компютъра? Правиш ли почивки през определен интервал от време? Мачкаш ли с фоумролер и следиш ли, докато седиш, да го правиш възможно по-щадящо?

Хвърли око и на тази статия :)

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 05.04.15 17:16.

@Кобра, то направо да не ядем зеленчуци, като те гледам какво приказваш - е**ли сме ги витамините, а? :) А колкото до подкрепата - ако някой мъж каже “не” на предположението ти - ще излъже ;) Но в случая, ако четеше внимателно, щеше да видиш какво съм почервенил и кое е причина да искам адрес ;) Любовта на мъжа...сещай се ;)

05.04.15
17:47

А как е ядрото, често и от там идва проблема. Може да включиш упражнения за корем/кръст с швейцарска топка и мисля, че добре ще ти дойдат. Например нещо такова:

Cobra +1 за мнението! Право в 10тката. :)

Мнението беше редактирано от Nachev на 05.04.15 17:48.

05.04.15
17:48

Мнението беше редактирано от Nachev на 05.04.15 17:49.

05.04.15
18:30

O, ne не... Мисълта ми не е да не ядем плодове и зеленчуци, а че ако искаме да си набавяме здравословни количества минерали и витамини от тях, трябва да консумираме огромни количества, 7-8 порции , както казва СЗО, и то РАЗНООБРАЗНИ, имай предвид неща като супер съставки - боровинки,нар, берита, грозде, цитруси, и пр. а не 1 маруля и 1 ябълка и да го броиш за витамин.
В момента Вероника например яде подобни количества, но пък само зеленчуци и  това е “за сметка” на месото като обем.
С толкова фибри няма да може да си изядеш и половината месо и друг протеин за деня. :)
Стойностите по табличките, които още се използват, са отпреди социализма :) и за пресни плодове като не отразяват днешното интензивно земеделие, използваните стимулатори на растежа, доузряването в контейнери с етилен, какво и прекалено дългото съхранение в хладилни камери с ниска влажност.

05.04.15
18:33

Ох, Херцоже, ти си го почервенил, ама.. който каквото си мисли, затова.
То не не е лошо и да поддържаш момичето в правилна поза нощем, сигурна съм че би се жертвал ;) :D :D

Само да вметна, че намаляването на месото ми не е заради голямото количество зеленчуци, а поради личен експеримент.
Фибрите от зеленчуците не биха ми попречили да ям по 1 кг месо на ден, ако реша. :D

И аз съм на мнение, че трудно може да се разчита изцяло на храната за набавяне на витамини и минерали. “За” съм за приема на ключови такива под формата на добавки. :)

05.04.15
19:05

Тук нещо много коментари се събраха... Благодаря за включванията! Да разбирам, значи, че ако ми липсват витамини, няма да стане с повече плодове и зеленчуци и задължително трябва да си купя хапченца?
Иначе, за позата, в училище столовете са твърди, а чиновете - ниски и човек трябва да се навежда постоянно, мисля, че гърба ме боли по-скоро от там. Пред лаптопа седя най-често така - http://www.publicdomainpictures.net/pictures/10000/nahled/1-1259162961jHiY.jpg , вероятно е много неправилно и това, но не ми е неудобно и не изпитвам болка като стоя така, дори някак ме облекчава, защото лопатките ми се събират, а в училище е точно обратното, отпуснати са ми раменете надолу и ме боли. Нямам фоумролер, имам една кутия тенис топки :D , нещо си спомням, че бившето ми фитнес другарче правеше нещо с тенис топки - дали ще ми свършат работа? Ако не, ще си купя или фоумролер, или такава швейцарска топка, лятото си правих подобни упражнения с детска топка за скачане по препоръка на едната ми колежка в анимацията - акробатка, но тогава имах други болки, предимно в кръста и от много висене наведена над децата да строим пясъчни замъци и т.н. А сега ме боли врата и горната част на гърба, раменете.

Фоумролер - да, швейцарска топка - излишна.

05.04.15
20:56

Трънче, защо?

Фоумролерът е безценен за цената си - благодарение на него съм минавал от “Господи, убий ме” до “Животът е прекрасен” в рамките на няколко минути :) Може да отпусне невероятно :) Колкото до швейцарската топка - тя е безсмислена и заема само излишно място. Има предостатъчно неща, които можеш да правиш и без да имаш такава. А имането й може да доведе само до идеи, водещи до контузии :)

Сега видях и за тенис топките - те са алтернатива на фоумролер за малки и деликатни места (предно и задно рамо, гръдни мускули, някои дребни мускулчета по гърба, ходило).

05.04.15
21:10

казано от Херцог Трън на 05.04.15, 21:03:

. А имането й може да доведе само до идеи, водещи до контузии :)

Не се стърпях...

05.04.15
21:44

Херцоже ще те опонирам.
Има доста “чекнения” , с които можеш да спечелиш само плюсчета към функционолстта си. Стига, разбира се да имаш време и нерви( и въображение) . От личен опит от топката съм извлякъл само хубави работи (баланс, кондиция, сила в ядрото, намаляване на талията, по-силен умствен самоконтрол на тялото, мускулите) Опитай да застанеш по задник на нея с вдигнати крака, или на колене на нея повече от 10-15 сек. първоначално, от раз. Силата не се измерва винаги в това колко тяга си дръпнал или клекнал. :)
Топката е често изпoлзван уред при скиорите от всякаква дисциплина например. Сигурно защото нищо не върши.

Мнението беше редактирано от Nachev на 05.04.15 21:46.

В случая обаче фоумролерът ще е по-полезен. :)
Особено пък за мачкане на схванатите от седене места.

ПП: Това изпълнение от видеото върви ръка за ръка с по-горната картинка (поне в моите очи) :D

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 05.04.15 21:49.

05.04.15
22:08

пп. При липса на опит за този опит, и ако съдим по името на дневника, целта определено няма да е щастие. :D

Мнението беше редактирано от Nachev на 05.04.15 22:10.

05.04.15
22:34

Блгодаря на всички! (nlove5) И преди съм мислила за фоумролер, може би е време вече (Paulo, мерси за идеята с швейцарската топка, но с последното изказване уцели десетката - това няма да доведе до щастие при мен :D ). Мачкането с ролера дали би ми подобрило и самата стойка или просто ще ми отпуска напрежението в мускулите в следствие на нея? Не можах да намеря във форума информация конкретно за моето лежане по корем, докато съм на компютъра, в същата поза съм и като чета, между другото, т.е. наистина доста време прекарвам така. Ще взема да си избера и някакви витамини от магазина като ще правя поръчка така и така, след като плодовете и зеленчуците не са каквито са били. :D Имам много проблеми с кожата, направо се бели, ужасно е суха. Мултивитамините добър вариант ли са, при положение, че вероятно не ми липсва само една група?

Мнението беше редактирано от Nickie на 05.04.15 22:54.

Консултирай се с колегите от магазина и те ще ти помогнат за оптималния избор.
Има опция за чат разговор в работни дни. :)

Колкото до позата - каквато и да е тя, е хубаво да се правят почивки; да ставаш често и да се раздвижваш; да разнообразяваш с някоя друга. Щом усещаш схващане и болежки, значи има върху какво да се работи. :)

Пауло, тоя клип и този в клипа, който си дал може да се охарактеризира с една дума - МАЛОУМНИК. Мечтата на всеки ортопед. Леко хлъзване заради подметката на обувката и ей ти наебани връзки на глезен/коляно. При цялото ми уважение към теб - само дебил ще прави подобен сорт упражнения, при които 1см е разликата между изпълнение и тежка контузия.

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 05.04.15 23:41.

И само да добавя - има начини БЕЗ да се опитваш да се самоубиеш(междувременно влизайки в компилацията “фитнес идиот на годината”) да си по-функционален от тези, използващи горният начин.

06.04.15
00:05

Повишаването на силата на един и два крака подобрява и баланса без риск от тежки контузии заради скачане по някакви топки.

06.04.15
12:56

Така, такаа.. Проведох една консултация с онлайн магазина и имам насока за витамините - http://shop.bb-team.org/now-foods-daily-vits#product-description, с фоумролера ми стъпват почти на 90лв. и май ще ги взимам след края на месеца, защото сега е слабо със събитията, не взимам хонорари почти и ще остана без кеш. До тогава ще гледам да правя по-често раздвижвания и ще наблягам на сезонните плодове и зеленчуци, пък колкото-толкова. Докато живея с нашите имам проблем с каквито и да е добавки, защото всичко се приема за “химия” и задължително вредно, та такива химии се купуват и взимат малко шано. Като се сетя за протеиновите шейкове какъв проблем беше - трагедия. :D

Много изморена се чувствам в последно време, постоянно ми се спи, и съм дехидратирана сякаш, а се наливам с вода, просто не знам на какво се дължи, но чувствам, че нещо не е наред... А с това шантаво време навън няма да е много трудно някакъв малък пробелм, който имам в момента, да се смеси с някой вирус или настинка и да стане по-лошо. Експериментирам уж с храните,  всеки ден се раздвижвам поне малко с някакви базисни упражнения и разтягания, търся да напипам нещо, което ми липсва, ама не намирам какъв е проблема. Минах преди малко през джипито, че трябваше да взимам едни картони и реших да и кажа, че напоследък нещо не се чувствам окей и дежурния отговор (който получавам и като ми се отключи мигрената, и като имам прекалено силни менстурални болки, и като настина): съвсем нормално за твоята възраст - хормони, яж повече плодове и зеленчуци, пий вода и няма да имаш проблеми с кожата и умората. Е, окей.

Мнението беше редактирано от Nickie на 06.04.15 13:11.

06.04.15
13:10

По колко вода пиеш? Как си със солта? Попринцип, ако наистина се наливаш с вода, пък солта, която приемаш е малко, като нищо може да се дехидратираш, ако ще и 10 литра да пиеш.

06.04.15
21:42

Със сигурност правя два литра на ден чисто вода и отгоре. Сега съм на обща храна, т.е. каквото има сготвено вкъщи и не мога да преценя колко сол имам в менюто. Не ми прави впечатление да е безсолно. Може би трябва да понамаля кафето, сега пия по две на ден, нали то дехидратирало.

07.04.15
12:58

Този пост го кръщавам на откритията:
Откритие 1:
Съдбата трябва да се предизвиква. Тъкмо си мислех тия дни как ми трябват пари за добавки и фоумролер и вчера ми се обади шефката с предложение за работа... По-скоро за повишение, та вече няма почти да ходя по обекти, ще бъда в офиса (агенция за реклама и организиране на събития). Много яко!
Проблем - няма служебни униформи за офиса, но има дрескод, а ризите и полите са ми купувани в по-слабия период. Много вярвам в знаците на съдбата, за това го приемам като добра причина да сваля 1-2 килограма, но плавно, изобщо не бързам, още си ми стават нещата, просто не стоят така добре, малко все едно съм си ги взела с един номер по-малки с цел да съм по-секси, особено ризите, LOL, not classy. Това ми е кардинален проблем с много дрехи, които съм си купувала на различни килограми - не ми се дават още, защото са почти нови, ама или са ми малко тесни или са ми малко широки. Дразни ме тази вариация в теглото и искам да поддържам нещо стабилно.
Октритие 2:
Проблемите са там, където не ги търсиш. Прибирам се вчера вечерта, лягам си в леглото и след не повече от 20 минути ме заболя гърба - обвиних столовете в училище, че бях на пробен изпит сутринта и стоях 3-4 часа седнала, станах да се поразходя (по съвет на Вероника), срещнах брат ми в коридора, тъкмо вече било ред на другия да цъка Fifa на Xbox-а и се чуди какво да прави - бам! това е моят шанс. :D Пазарих го да ми направи масаж, приятничко беше. (sun) После тръгнах да му връщам услугата, че се бил сецнал и той нещо като играл баскет и още с лягането на леглото ми вика “Абе, ти как спиш тука, бе?!” и аз, невинно “По гръб, защо?”... Оказа се, че матрака ми е пропаднал по средата някак си и едновременно с това има една цяла линия изпъкнали пружини, и понеже не е една, а са цяла поредица... Някак си, не мога да си обясня как, аз изобщо не съм забелязала това. Почувствах се като пълен идиот, честно. От месец ме боли гърба поне и не съм усетила, че проблема ми е в леглото, на което прекарвам по 10 часа на ден сигурно... (swear) (fubar) (tmi) Обърнахме матрака (двулицев е) и си спах спокойно на другата страна. Събудих се свежа, без болки в гърба.
Откритие 3:
Това не е важно, ама пак си е откритие - намерих си едни капсули рибено масло, забравени, преди ми ги бяха предписали за мигрената, заедно със спирулина (puke), но след като спрях да я пия нея (помня защо) съм спряла и тях (не помня защо). В срок са си още капсулките, пише да се пият по три на ден. Чудя се дали да не си ги допия (Кико стайл (giggle) ), също е отбелязано, че в тях им витамин Е, дали мога да предозирам :D с витамин Е, защото него си го пия отделно като добавка за кожата? “3000 mg рибено масло от сьомга и 30 mg алфа-ТЕ витаминм Е” пише, че съдържат три капсули, каквото и да означава това, а капсулите витамин Е, които си взимам сега, имат 67 mg. Слагам снимка на рибеното масло, дано се окаже, че е и качествено. :D

08.04.15
09:47

Добро утро! (F)
Никой не каза нещо против рибеното ми маслo вчера, за това днес започвам да си го пия. :D Събуждам се толкова бодра вече втори ден - всичко ще да е било от матрака - дано. Имам една много любима страница за изкуство и инспирация във Facebook и искам да ви споделя нещо, което ми попадна, докато си пиех чая (не кафето) тази стурин. *прикаченото файлче*
И превод:
”Трябва да бъдеш от този тип хора, които могат да вземат най-доброто от вторника. Сещаш ли се за онези, които живеят за уийкендите? Те измчетават животите си. Трябва да намериш нещо, за което си заслужава да живееш, ако не - ще погледнеш назад и ще осъзнаеш, че си пропилял живота си.”

08.04.15
11:04

Ники, к’ви са тия стриптизьорки до еминем, такива ли са ти тапетите? :D

08.04.15
11:48

Пий смело рибеното. Няма да предозираш

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1