Стая на щастието

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.04.15
22:29

Аааааа, за агитка може - така ще ми се оправдае присъствието на това hardcore събитие! :D Ей сега ще ги събера момичетата и ще сме адреналинки (като е ред на конкуренцията ще сме най-активни в адренализирането - това ако не е подкрепя ;) ).
P.S. А и имам опит - миналата година обиколих половината страна като момиче на Хюндай по ралитата...  8-)

Мнението беше редактирано от Nickie на 10.04.15 22:32.

10.04.15
22:30

Готино беше преди в Шугър... и там пускат само комерс вече. Честно казано не знам добро заведение в София, където да пускат real hip hop.  Имаше едно кафе на една от пресечните на Витошка ама не знам работи ли още. Май беше  HIP HOP CAFE.

П.С. говоря като пенС :D

10.04.15
22:48

Sugar малко западна, сякаш, след като Bugs замина и дойде новия диджей на негово място, иначе аз като ходя обикновено BigBo пуска, комерс, да, но добре ги миксира. Веднъж ходих и на hiphop+trap, много се изкефих, направо се разглобих, тогава май Emil Prize пускаше. Иначе на една от пресечките на Витошка, до преди един година беше единственото място, което лично аз знаех, че пускат само oldschool и то не само US, а всякакъв, вкл. български, чешки, лат. американски (...) - Funkytown с диджей Bony Boy, ноо той го продаде и замина за чужбина също.  Таа, да, знам за какво ми говориш. Сега като Spens направи лайв някъде си заслужава да отидеш, има и фрийстайл батъли за аматьори, супер готино е.

Мнението беше редактирано от Nickie на 10.04.15 22:49.

10.04.15
23:03

Blackroom в Студентски било много добре ама локацията ме спира от посещение

10.04.15
23:04

Отчета за днес:
кафе с мляко
парче домашна пица + 700мл айран
салата с пъдпадъчи яйца (фирата след варенето за боядисване беше много тая година :D)
150 грама бананов чипс
пържола и салата
някоя и друга стафидка, бадемче, орехче, боровинка...
2.5 литра вода
витамин Е, рибено масло х 3
тренировка: чупене на 30 яйца, пресяване на 6кг брашно през цедка за чай!!!! - намери кога да “изчезне” ситото (сигурно ще имам мускулна треска утре като след стандартна тренировка), месене на 11.8 кг тесто (muscle) (muscle) (muscle)

10.04.15
23:09

Не съм ходила още в Blackroom по същата причина, а искам, ама няма с кой, моите хора са си все по центъра, нямам приятели от Студентски почти. Трябва да отидем някой път! :D Имаш внушителен вид - ще ме пазиш.... (wait)

Мнението беше редактирано от Nickie на 10.04.15 23:10.

казано от Nickie на 10.04.15, 20:23:

С момичетата (повечето), мисля, ще се видим в парка на лека разходка. Това са нашите форумни срещи. :D

Ама... чакай, че тук нещо смесихме понятията. (giggle)
Разходка в парка за няколко човека се организира за 5 минути с 2-3 телефонни разговора... и може да бъде правена три пъти седмично. :) Аз мислех, че говориш за поне 40-50 човека, събрани на маса за боцкане! :)

Освен това говориш за момичетата... аз трудно минавам за девойка, честно казано... (giggle)

Паркове, маркове...тежки щанги, пържоле и пасте е програмата за 1ви май, да няма отцепили се от колектива, че да не ставаме на кълбета (devil)

11.04.15
16:04

Говорех за предишните срещи, които се организираха в моя дневник и бяхме само жени, не знам защо, всъщност втория път имаше и едно момче, ама го забравих как се пишеше във форума, дето все се карахте по страничните теми с него за марки маратонки и бягане. :D

Не пречи да се организира една мини-среща в парка преди това състезание (в друг ден) и една среща на маса след него (може пак в друг ден), примерно. Аз обичам срещи. :D Нека има! Готино е, тука си даваме отчети всеки ден, усеща се все едно живеем заедно, пък се виждаме толкова рядко в действителност... :D

Иначе, за трибоя, аз съм “за”, но сама не ми се ходи в публиката, никак няма да се чувствам на място. Ама искам да те подкрепя много. (hug)
Търся си компания за в публиката на турнира по силов трибой на 1 май: или няколко момичета или някой мъж, които няма да участва в самото състезание, моля.

Мнението беше редактирано от Nickie на 11.04.15 16:05.

Както казах, ще има не малко форумци :) Ако се вярва на данните в ивента - Атомчето, Мила, Колето, Иглика, Деско (предполагам :D ), Вероника, Нати, Юлето :) А сигурно има и такива, които просто не са заявили във фб :)

П.П. А с такава подкрепа, смея ли да се изложа...после агитката ми да ме бие :P :D

Аз по традиция минавам и наглеждам турнирчето... много познати мутри се виждат там. (sun)
P.S. Няма шансове да участвам...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 11.04.15 17:00.

11.04.15
17:49

Както споменахме горе, трудно минаваш за госпожица, така че... Мммммммм, прекрасно, идвам! (sun)

Ая Палачинкова

11.04.15
18:10

Айде ще сме адреналинки,може ли да сложа коледния си подарък (wasntme)

Мнението беше редактирано от Ая Палачинкова на 11.04.15 18:10.

11.04.15
18:20

Имате ме и мен :) Но със сигурност ще ти пиша 2-3 дни по-рано.

11.04.15
18:36

Ая, като знам какво съм ти подарила за Коледа............. То ще започнат да летят едни дискове и щанги, направо си е**** майката, ще осуетим и на Ники опита... :D (извинете ме за езика (tmi))

казано от Nickie на 11.04.15, 18:36:

Ая, като знам какво съм ти подарила за Коледа............. То ще започнат да летят едни дискове и щанги, направо си е**** майката, ще осуетим и на Ники опита... :D (извинете ме за езика (tmi))

Хм, притеснявате ме ... :D

11.04.15
18:48

Мен ще ме вземете ли за 2-3 часа? :)

11.04.15
19:31

Да не ни беше канил, сега ще си бъдеш притеснен от неочакваното (а моя подарък за Коледа от Яна е бельо, имай го предвид, хаха).
Много се радвам, че можем да те подкрепим, няма да правим много глупости, обещавам (за себе си, не за Яна (giggle)).
Queen, имаш предвид някой да те докара ли? (wait)

Да, и аз планирам да ходя.
Обожавам този турнир и атмосферата на силовия трибой. Надявам се да не се осуетят плановете. :)
Ще се съберем голяма група очевидно и ще подкрепим качествено Ники (и ако има друг от познатите ни от форума).

Може да направим и отделна тема, за да се види от повече хора (тъй като не всеки преглежда всички дневници).:)

Може би ще има участващи от Плевен, миналата година имаше няколко човека форумци от там :)

Супер, може и аз да дойда :)

11.04.15
20:15

ОчеИЗвадно ще се ходи, плаката е от мен. 8-) Въпросът е “Херцог Трън” ли да пиша на него или първо ще минеш лично да се запознаеш с многобройната фен група, че да им стане ясно за кой викаме? :D

Направи и нещо вкусно и хранително за Херцога, за да може да възстанови след тежките опити!
:)

11.04.15
21:23

Бъркате ме с Ая, тя прави вкусни неща и ги носи по срещите! :D Аз нося усмивки, ама може да измисля някоя торта с пържоли специално за Херцога, нещо по-питателно трябва да е. :D
Отчет за деня:
~кафе с мляко
~парче козунак, естествено (аз не обичам да се хваля с това “био” навсякъде, много ми е смешен тоя етикет и звздичките, доста неща са ми “био”, по принцип, по простата причина, че имам “село” в крайните софийски квартали и от там ми пращат собствено производство яйца, мляко, плодове и зеленчуци, нооо.. да се оправдая, че козунака ми е с био яйца, био мляко, био мас и био орехи, та не е толкова вреден :D)
~шопска салата + ПКС (пържени картофи със сирене - ресторантьорски код е това (giggle)) + няколко парченца филе “Елена”
~бъркано с яйца, мялко, масло и коприва (лично от моите ръчички брана) + няколко маслинки + филия бял хляб
~парче козунак, малко кисело мляко - био :D
- витамин Е, рибено масло х2 (едното го забравих на закуска)
тренировка: разходка в планината с кучето и клекнало търсене и бране на копривката ми (sun)

казано от Nickie на 11.04.15, 21:23:

ама може да измисля някоя торта с пържоли специално за Херцога, нещо по-питателно трябва да е. :D

Wife material! :D :D :D

11.04.15
23:05

Хубаво е, че се осъзнават такива неща за мен. :D Ама стой да се прибере моя човек след има-няма един месец на другия край на света и тогава, евентуално, мога да си отворя очите да погледна друг мъж, ама пак не е сигурно - може и да си страдам отшелнически 2-3-4-5 месеца.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Околовеликденски размисли: Всички около мен вече са преяли с козунаци и яйца, а още даже не е Великден!!! Минали години и аз съм била така, основно защото си позволявах 2-3 дена около Великден без режим и 2-3 дена около Коледа, та исках да ям от всичко, което иначе не ям - по много! И толкова зле и изморена се чувствах, то само като си помисля какъв шок е било от 1300 калории на 2500, примерно... Пък тази година дори не мисля, че приемам повече храна/калории по празниците от кой да е друг ден, нито изпитвам някакъв огромен, необясним апетит и лакомия. Крайностите са отвратително нещо.

12.04.15
14:38

В случай, че не сте разбрали още... Христос Воскресе! и по този случай вчера си прибавям и една тренировка - равно, бавно ходене с максимално стегнати всички мускули, че и умирах от студ - ама носих си свещта от църквата чак до нас пеша, а това не е малко разстояние, трябва да отбележа, та доста зор видях, покапах си обувките и дънките с восък, но не ми изгасна. Ха! Другата година, ако хода, като нормалните хора ще си взема кофичка от кисело мляко да ми пази свещта... и кола, може би.

Днес обикалям по родата, а моята е доста голяма и никак не е разпръсната, всички са си тук, та от сутринта храненето ми е -витамин Е, рибено масло иииииии... пробванки от всякакви козунаци, кафенце тук, чайче там, шоколадови зайци, не знам какво си. Много ми се радваха тая година, че не отказвам почерпки. Много бебета в последно време - нагушках 4!!! + двамата ми племенника на по 3 годинки - страхотно щастлива и заредена се чувствам. А, тук може да се добави и тренировчица - минифутол с племенниците, не им се давах, ама - биха ме, какво да се прави. :(
Много обичам детенца (personal vocabulary). Чак ми се иска да си имах едно бебенце с големи зелени очички и да си го гледкам в къщи - но има време за това, ужасяващо рано ми е и не съм готова за неспането, памперсите и другите екстри. :D

Едит: добавям малко боцкания агнешко и дроб сърма - никак не ми е по вкуса, само агнешко, понички и лютеница не мога да ям със сигурност и ми се гади от тях (puke), но пък с удоволствие хапнах салата и яйца.. и домашна питка със сирене... и домашен мед (nod)

Мнението беше редактирано от Nickie на 12.04.15 16:36.

13.04.15
21:11

За днес:
витамин Е, рибено масло
Nescafe 3 in 1, докато си събирах витамин D на сладки приказки
сандвич с кашкавал + домат, зелена чушка, сирене, маслики; чай от мащерка
две шишчета съв свинско месо, оранжеви чушки и гъбки + парче домашна питка + консерва домат
чаша сок от портокал - бях забравила колко ужасно сладък е стандартия сок :D
ледено кафе с мляко
половин гигантска ябълка
за вечеря мисля пак ще се забърква нещо от копривката, докато още е свежа

Сега, нещо по-съществено, да споделя публично едно изявление отностно турнира по трибой, където ще подкрепяме нашия скъп херцог. Ако не си го изпълни, не му считаме победата, то е ясно. :D

Това е скандално...... :D :D :D

13.04.15
22:44

Като предизвикваш скандали, си ги получаваш! Няма как. :D Сега се търсят още две фенки-доброволки за този манифест на сила и издражливост, няма да се разсърдя и някоя трета да ме замести, че имам лек страх от височини. (sweat)

14.04.15
08:16

Е, Ники, предвид размерите ти, някакви си 3 момичета няма да ти се опрат, дай по-сериозно предизвикателство ;)

Не един път съм казвал, че съм мъж за много жени, ама все пак, нека спазим поне публично някакво приличие :D :D :D

@Nickie - ти си абонирана за твоето място, не си и помисляй да търсиш друга фенка за там (devil)

14.04.15
17:52

Ей, ще трябва да викам и да умирам от страх там горе... На високото... :(

Днес нещо не ми остана време за ядене и раздвижване, въпреки че станах в 6, чак сега ще мисля какво да си забъркам за закуско-обядо-вечеря... Имах да довършвам един дъъъълъг проект по СИЛ, тъкмо го приключих и стана обяд... Сложих ризката и поличката и право в агенцията, днес подписах договора. От утре съм сутрин - ученичка, след обяд - офис асистент, вечер - труп. (giggle) Във връзка с посленото, моля да ме извините, но сигурно ще имам дни с идиотско хранене и липсващо раздвижване, никой нов във форума да не взима пример от мен. (wait)

Мнението беше редактирано от Nickie на 14.04.15 18:23.

15.04.15
19:06

Днес изядох повече хляб, отколкото ми се е случвало понякога в рамките на 1-2 месеца... (tmi) Много лошо!
6:30 - кафе с мляко, филийка с шунка, филийка с кашкавал, витамин Е, рибено масло
12:00 - сандвич с пилешко с корнфлейкс, марула, домат, студен чай с манго
18:30 - телешки стек алангле, няколко лъжички кремче от коприва, две малки филийки многозърнест хляб, глътка испанско розе, банан, рибено масло
Ама съм си офис маце вече, готино е да превключа от кецовете и банданите на ризки и полички, к’во. Офисът ми е в Студентски град и по улиците ме изпиват с очи. :D

15.04.15
19:22

Бе като те гледа, не ще те изпиват, ми направо ще те схрускат! :D :) Голям сладур си, хем невинно, хем леко похотливо така :)
п. с. Искам и на мен така да ми порасне косата, ма ... Червени ли са ти краищата или е светлина нещо?
Ма много дълга тая пола бе.

15.04.15
22:57

Eeeeee, Кобричка..... благодаря, благодаря! (blush)

Косата си я пускам без особени усилия на принцип “буйна растителност: близо до природата” (giggle) подстригвам я рядко, може би, два пъти годишно, не я суша със сешоар, рядко ползвам преса/маша за оформяне, ами я сплитам на различни плитки за желаните ефекти ии така.. расте си. Колкото по-малко модерни средства за справяне с косата - толкова по-малко от модерните проблеми, такава ми е филососфията. :D

Краищата ми са червени, да, това ми е първата интервенция по косата от преди няколко месеца - боядисани със Step-че. (rock)

Еееее, късите поли ги оставям за клубове и нощен живот. Не стоят много издържано на тоя етап, надигат ми се постоянно след 1-2 крачки или като се наведа - дупето иска да излиза да се показва и толкова. Тясно му е. (giggle) (За справка - погледни първия пост на страницата със снимките в цял ръст: виж как стои костюмчето на първото момиче в гръб, виж как ми стои на мен - аз съм съм с обувките с кашика. Много е лесно да изглеждаш пошло, когато имаш повече извивчици... А не винаги това е уместен и търсен ефект... :D)

Мнението беше редактирано от Nickie на 15.04.15 23:08.

В Студентски, където и да ти е офиса имаш опция за доста хубав обяд или друго хранене наблизо :)

16.04.15
00:28

О, да, знам, чувала съм легенди за т.нар. Манджа стрийт, хаха. :D Просто си тръгвам един час по-рано от училище, за да стигна навреме за работа и без това и нямам време да обикалям, та този съвсем ненужен сандвич за обяд беше от училищната лафка, пък в голямото междучасие вместо да ходя да ям, ходих да се снимам, че фототата работят до 5, а аз от 7:30 до 5 съм заета всеки ден вече и нямаше кога... Оправдания има, но желанието за поддържане на здравословни навици е по-голямо, утре ще хапна поне вкъщи по-сносно на закуска. (wait)
P.S. Ей, сега като работя в Студентски просто нямаме оправдание да не отидем в Blackroom. (nod)

16.04.15
18:47

Много на криво ми започна деня - успях се ужасно, после не можех да намеря какво да облека и да ми стои прилично... После и грима нещо ми се опря... И косата... Спукаха ми се и двете яйца, дето си варих и ми изтекоха белтъците :( ...Бе, изобщо, беше от тия сутрини, в които всичко ми върви наопаки. И тъкмо закъснявах солидно (към 10:30, а аз трябва да съм в училище в 7:30 :D) звънна домофона... Пратка за мееееен! (sun) (sun) (sun) Екипът на BB-Team ми оправи деня! Толкова много благодаря за готината изненада! И най-вече на Вероника, че измисля и поддържа такива готини инициативи. (F)
хапване:
кафе с мляко в най-готината ми нова чаша
две яйца (частично) + две препечени филийки със сирене и домат
витамин Е, рибено масло
сега чак ще ям пак, още не знам какво, но бързах да се похваля с готиния ми подарък - в крайна сметка хапнах зелени бобченца с картофки, няколко лъжици кисело мляко.. иии по-късно 1/2 шоколад със стафиди и лешници
тренировка: не

Мнението беше редактирано от Nickie на 16.04.15 20:56.

Виновниците сте вие - хората, които участвате в инициативите и допринасяте те да станат традиция:)
Благодарим!

А ти си страхотна и чашата много ти отива! ;) Най-вкусното кафе (и не само) да пиеш в него.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1