Моля помагайте . Загуба на мазнини и запазване на мускулна маса

03.04.15
13:03

Здравейте колеги скоро ще  започвам да се изчиствам то излишните килограми но не съм много запознат със диетите за изчистване на мазнини. Четох тук там и скалъпих лек хранителен режим като за начало .
180 - 86 кг до сега съм бил на 3500 калории
ето го и него моля запознатите  в тази свера да помагат , всякакви критики и мнения са добре дошли.

Закуска -  Среден банан , 300 мл прясно мляко , 100 Овесени ядки , 4 цели яйца
Обяд - 300 гр пилешки гърди , 400 гр броколи , 350 гр сладки картофи
Вечеря - 300 гр пиешки гърди , 400 гр броколи
Хранене след тренировка 1,5 доза протеин + 40 гр декстроза и в не тренировъчен ден само Протеина като междинно хранене 2 дози
Хранене преди тренировка - 200 гр пилешки гърди + 40 гр фъстъчено масло  и в не тренировъчен ден като междинно хранене
Хранене преди лягане 250 гр извара
Добавки към храната - Къри , сол , черен пипер , супена лъжица зехтин
Калории 3123 като за начало от които 77 мазнини , 253 въглехидрати , 333 протеин , фибри 40
до колкото разбрах от статиите които четох е , че не е хубаво калориите да се свалят рязко затова всяка седмица ще свалям по мъничко калории от към въглехидрати и по малко от към мазнини докато на стигна 2600 , 2700 и всеки 7ми ден ще правя въглехидратно зареждане

добавки които ще приемам са 
Кретин колкото и старанно да звучи в период за релеф
Суроватъчен протеин
Бцаа
Цитрилин малат
бета аланин
кофеин
и чист л карнитин
Мултивитамини и минерали
Омега 3
Супер ензими на ноу фуд
ЗМА

Темата беше редактирана от Христо Иванов на 03.04.15 13:07.

Протеиновия прием ти е завишен двойно. Ако го намалиш на половина може да увеличиш мазнините двойни и получаваш пак същите калории. ЗМА бленда по-принцип излиза по-скъпо, отколкото ако си вземеш цинк на хапчета и магнезий на прах. Аз имам и двете на NOW.

03.04.15
16:46

Мислиш ли, че на тези 86кг. ще можеш да усвоиш всичките тези белтъчини? 2,2 гр. белтък на 1кг. телесна маса е напълно достатъчен.
Щом няма да има голяма калорийна рестрикция, няма и да загубиш много мускулна маса.
Креатин монохидрата изобщо не пречи на чистенето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1