Упражнението 21 за бицепс

03.04.15
19:45

Тренирам Гръб/Бицепс
За бицепса правя
1.Бицепсово сгъване с щанга 3х12 - 45,50,55 кг
2.21 със 30кг

Да кажем доволен съм, но ако намеря дъмбели по добре ли ще бъде да го заменя 21, че не знам това 21, за маса ли е, за релеф ли е, само за напомпване ли е....

Темата беше редактирана от Blue на 03.04.15 19:48.

03.04.15
21:54

Не се занимавай с глупости.

03.04.15
22:10

Смисъл?

03.04.15
23:47

Всмисъл.... Направи си тренировката, хапни и лягай да почиваш. На другата вечер хвани кривия лост и направи 60 сгъвания без тежест в 3 серии и погледни колко са напомпани ръцете. След това директно в леглото без никакви протеинови шейкове и прочие. Ако възстановяваш добре може да го правиш по два пъти на месец.
Ако идкаш се посмей, а ако желаеш опитай:)

Мнението беше редактирано от Стойко Колев на 03.04.15 23:49.

04.04.15
02:18

казано от Виктор Иванов на 03.04.15, 19:45:

че не знам това 21, за маса ли е, за релеф ли е, само за напомпване ли е....

Човек, който уж е инструктор, учил е в НСА и тренира от 10 години, не би трябвало да задава такива въпроси.

казано от Стойко Колев на 03.04.15, 23:47:

На другата вечер хвани кривия лост и направи 60 сгъвания без тежест в 3 серии и погледни колко са напомпани ръцете.

За съжаление, напомпването не е равно на растеж.

04.04.15
13:25

Идеята е да циркулира много кръв през определения мускул за да усвои той максимално количество хапване :) нарича се feeder workout, ако се поразтърсите ще намерите доста материал от по-компетентни от мен

04.04.15
14:38

Пичове, аз знам какво най добре би ми било за ръцете, но като нямам уреди в нас имам органичени неща, и може да има друг като мен който няма уреди и има 1-2 лост-а и някой дъмбел и тренира така иначе ако имах фитнес подръка ехе...
1.Тесен хват
2.Френско
3.Скрипец
4.Сгъване с лост
5.Скотово
6.Сгъване на скрипец

... ето ти упражненията но нямам уреди
А до напомпването, може би не влияе пряко на растежа, но влияе психически, когато се напомпваш се чувстваш по добре, затова се правят 4 тежки серии и 4 та напомпваща и в прочие....

Но сега като се замислих сериозно над нещата, аз имам дъмбел 10кг, лек ми е,  така че най удачно е да правя 21 с щангата защото поне там слагам 30-1-2кг, ако дисковете ми бяха ф30 щях да си купя 1 дръжка и да ги използвам, но те са ф50 и не стават за дъмбел...

А относно НСА то, специално за Инструктора, ние учихме 10% упражнения и 90% хранене ни бе тематиката

Мнението беше редактирано от Blue на 04.04.15 14:45.

11.06.15
00:42

Да упражнението си е страхотно, прави го, защо не. Някои проучвания казват че особенно за бицепс, повечето повторения създават повече височина в самия мускол. Самия Арнолд е правил упражнения с по-високи повторения. Той винаги казва шокирай мускола, с други думи не го оставяй да свиква с това което правиш, променяй нещата от време на време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1