Подходяща ли е тази програма за мен.

06.04.15
16:09

Здравейте, преди да ви кажа каква ми е програмата нека ви дам малко информация за мен. На 24 години съм 181см , 82 килограма, занимавам се с тренировки  от доста отдавна(около 4 години), но по 1-2 месеца  в годината максимум и от там 1-2 в седмица, две на лостове да отида. Играя и футбол от време на време. Та че, сега съм се захванал и съм решил да се по занимавам малко по сериозно надявам се поне 4-5 месеца. Програмата ми е следната:

1-ви ден: Гърди, корем, бицепс
2-ри ден: Гръб, трапец, трицепс
3-ти ден: почивка
4-ти ден: Крака, рамо , пред-мишница
5-ти ден: почивка
6-ти ден: Гърди, корем, бицепс
7-ми ден: Гръб, трапец, трицепс - след това почивка, крака и т.н. нещата се повтарят в същия цикъл.

Като идеята ми е да правя по 2 упражнения на даден мускул. Какво имам в предвид, например гърдите ги разделям на три мускула като за всеки от тях правя по 2 упражнения 4 серии с по 10повторения, общо 6 упражнения за гърди. Корема по същия начин го разделям на три, бицепса вътрешна външна и т.н. да не изпадам в подробности предполагам сте разбрали за какво говоря.  В 6-7 ден пак ми се падат гърди и гръб като идеята ми е да ги тренирам с друг вид упражнения , но на същия принцип по 2 упражнения на разделящ се мускул. По този начин ще комбинирам голям брой видове упражнения. За краката ще добавя,че  тях ще си ги тренирам с някои основни упражнения постоянно, като  допълнителните ще ги редувам или сменям всяка седмица.
Ще се радвам на всякакви критики и препоръки :)

Темата беше редактирана от Тренд90 на 06.04.15 16:09.

06.04.15
16:34

По добре е според мен:
1.Крака - Рамо
2.Гърди - Бицепс
(Почивка)
3.Гръб Трапец
4.Корем - Предмишница

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1