23.06.05
19:45
Здравейте,
Първо искам да кажа,че този сайт и форума към него са отлични,
има доста информация и то поднесена,по разбираем начин дори и за хора като мен,който общо взето са на Вие с нещата.Но да карам нататък.Прочетох доста от темите във форума и нещата от сайта ,но някой неща не са ми все още ясни,и се надявам на вашата подкрепа.
Ето някой данни за мен:
РЪСТ-171см
ТЕГЛО-95кг :oops:
ГОДИНИ-26
Сега целта ми е да сваля излишните килограми и знам,че мога защото преди две години го направих но без да обръщам внимание на храненето,в смисъл ,че гладувах пиех фет бърнери и л-карнитин и тичах на пътеката в залата и т.н.Но сега кг. са същите и започвам отново.от 3 дни вземам фет бърнър и тичам по 20-25 минути на пътеката+коремни преси 5Х10-12 повторения с диск на корема 10кг.
Сега мисля да удължавам тренировките,като включа и упр. с тежести.
Видях няколко такива програми , и ще ги следвам пък да видим.ето сега и въпросите който ме вълнуват:
1.Колко време може да се прилага НВД-защото разбрах,че при загуба на въглехидрати става лошо
2.Като сваля излишните килограми как трябва да тренирам,за да не увисне всичко по мен-програма за релеф или нещо друго
3.какво ще ми препоръчате като дневно меню-аз виждам,че трябва да се набляга на пилешко,яйца,извара но не мога да преценя с тези грамажи от таблицата
4.Салата от какво е най-полезна-защото мина времето на марулите,та домати ли ,краставици
Единственото което успях-дано не съм сбъркал е ,че сметнах калорийте по дадената таблица и те са 2044.25 но от там нататък пълна индия.Наистина не съм много в час,затова ще ви бъда благодарен за всеки съвет
да не забравя да кажа,че следващите дни ще се наложи да тренирам около 18:30 иначе го правя сутрин.
Желая ви успех :lol:
23.06.05
23:02
Та така по вепросите
1 НВД може да си прилагаш и целогодишно но предполагам че за около 3-4 месеца ще свалиш и тогава преминаваш на балансиран
2 Ако тренираш и се храниш правилно няма начин кожата да ти увисне
3 За яденето
Щом си 95 кила ти трябва около 200 гр протеин 100 гр въглихидрати и си донагаждаш мазнините
Примерно хранене за един ден :
1/2 кг пилешко ~ 100 гр протеин
250 гр извара ~ 40 гр протеин
800 гр Кисело мляко ~ 30 гр протеин
2 яйца + 3 белтъка + 100 гр сирене = омлет :wink: ~ 30 гр протеин
по желание преди лягане протеинов шейк ~ 20 гр протеин
Всичко от гореизброеното си мисля че е балансиран хранителен режим за период за релеф.
4 Салата можеш да ядеш всякаква това си е баластра аз предпочитам доматите но си е въпрос на личен избор.Например едното ми хранене е 3 домата с 200 гр сирене хем вкусно хем полезно
Още нещо ако тръгнеш да смяташ всяка калория ще ти дотегне бързо така че гледай храната която си подбираш да е полезна и в умерени количества(според нуждите) аз поне не броя калориите но в общи линии си знам коя храна колко има.Другото което не прави коремните с тежести а увеличи повторенията.