Хранителен режим и тренировки - мнения

Здравейте, на 15 години съм 53/4 кг. 175/6 см. целта ми е да се орелефя за лятото най-вече в областта на корема и гърдите, и за това искам мнения/критики/препоръки нещо да променя в хранителни режим да добавя да махна.Тренировките си ги правя вкъщи ето ги и тях : https://www.youtube.com/watch?v=bNjKR1mFYyw това е за корема http://vbox7.com/play:cf5be8102f това за гърдите. Правя един ден гърди на другия ден корем и така ги сменям всеки ден като добавям всеки ден набиране на лост 6/7 пъти с подхват,надхват,10 лицеви опори нормални и 10 с повдигнати крака.А ето го и хранителния план:
Закуска
овесени ядки - 100 грама с мляко 0,1% - 200мл.
8 белтъка разбъркани с извара или вместо 8 белтъка с извара 3/4 яйца на очи

Втора закуска
Протеинов шейк смесен с 1 голям банан и 250 гр прясно мляко(ниско маслено)

Обяд
месо 250 грама - филе на скара или варено
един картоф или кафяв ориз(малка купичка)
салата, зехтин 1с.л. + калиева сол(не е задължително)

Зареждане час преди тренировка
овесени ядки - 30 грама
суроватъчен протеин 1 доза
ТРЕНИРОВКА

Хранене след тренировка
150 гр. риба на скара
1 малка купа ориз
зелена салата
250 мл. вода

Вечерна закуска(19:30 часа)
Протеинов шейк смесен с 150 гр плодов сок и 250 гр прясно мляко(ниско маслено)

Вечеря
1 брой големи пилешки гърди на скара или варени
зелена салата
250 мл. вода

Суроватъчен протеин

Рецепта:
250мл прясно мляко(3%, другото си е подсладена вода).
50гр фъстъчено масло(около 2 супени лъжици с връх).
половин супена лъжица натурално какао(за вкус и аромат)
половин банан(за плътност на шейка)

Обикновенно в 1 ден не ям и риба и пилешко а само едното и така ги редуват 2 дена пилешко 1 ден риба или обратното.Това е като цяло, очаквам мнения/критики/препоръки да добавя нещо към тренировките в домашни условия да добавя/махна нещо от храната.Благодаря предварително.

За тази височина и тези килограми не съм сигорен че ти е нужен релеф.Но атлета сам определя свойте цели.
Ето и моя съвет.за тази цел наблегни на лоста и успоредката.спринт може 4 пъти в седмицата.по това което четох за теб съдя,че изкаш така нареченото от мен тяло тип гимнастик.Лостове и успоредка.ей да не забравиш и краката.клекове напади едно друго ;)

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.04.15 14:22.

Благодаря за отделеното внимание bbteam.

Мнението беше редактирано от Денис Костадинов на 14.04.15 22:15.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1