Ингвинална херния.

16.04.15
22:23

Здравейте!
Четох доста усилено във форума по темата,но все още имам някои въпроси понеже има няма някак си като кажеш ингвинална херния всеки казва “еее това е нищо”,а реално операцията си е операция.Оперираха ме на 27 февруари тази година и първоначално нямах какви да е оплаквания след операцията,но сега макар и 2 месеца по-късно често усещам болки и някакъв дискомфорт.Ходих при хирурга доста често,но той не вижда нищо което би изглеждало притеснително(рецидив и прочие).Просто на моменти доста ме боли на моменти въобще даже не я усещам.Бих искал да попитам евентуално хората минали по този път кога точно отшумяха болките и всичко останало и дали имате все още някакви оплаквания.Осъзнавам,че трябва да минат поне още 4-5 месеца може би за да се почуствам що годе в “кожата си”,но все пак  много ще съм ви благодарен ако отделите няколко реда върху това как е преминало цялото възстановяване при вас.
Предварително изказвам благодарност за отделеното време :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1