Отслабване - помогнете!

20.04.15
16:06

Привет и от мен! Дълго време четох препоръки и мненията ви в различни теми,но най-накрая се престраших да публикувам и аз!
Ще ви разкажа накратко-занимавах се дълги години с боен спорт,но заради 2 травми прекъснах...И от там започнаха проблемите,обездвижване,лекарства и последствие качих едни бързи 10кг  главно в коремчето ,вътрешната част на бедрата и в ръцете и си личи :( Сега на този етап съм възстановена и мога да тренирам,но ще се наложи да игнорирам тичането,а да наблягам на нещо друго,а бях свикнала да се храня по определен начин и да бягам до известна степен,но...  сега се налага да направя промени :)
Въпросът е следния: Целя се да постигна бърз и качествен ефект да кажем за около 2 месеца да премахна тези излишни кг,имам и Фат бърнер (таблетки) на Апи,но въпросът е какво бихте препоръчали вие като тренировки и ориентировъчен хранителен режим за постигане на целта:) Предпочитам задължително да имам 5/7 тренировъчни дни и нямам претенция дали ще тренирам вкъщи,навън или във фитнес.
П.п предполагам,че за 2 седмици ще мога да влезна в тонус и евентуално да започна ако се налагат двуразови тренировки :)
Ще чакам предложенията ви приятели!

Значи...
Първо - докато думите ‘бърз’ и ‘качествен’ стоят в едно изречение и търсиш начин да гониш двете неща успоредно - много трудна ще е работата (за да не ти отрежа главата с ‘невъзможна’).

Второ - не винаги ‘повече’ значи ‘по-добре’. Имай ми доверие.

Трето - суплементацията е с доста по-нисък приоритет спрямо храненето, тренировките и почивката. Ако изобщо имаш нужда от добавки, разбира се...

Четвърто - балансирано хранене в разумен енергиен дефицит, съчетано с тежко, но разумно трениране. Това е тайната.

Пето - защо тръшнахте морето толкова рано? :)

20.04.15
17:01

Пак ще го кажа-не е за море! Наскоро се възстанових напълно и когато човек се гледа в огледалото,след такава неприятна промяна е доста кофти и най-малкото се чувстваш не добре в собственото ти тяло...

Има една точка от конспекта, която е закачка и ти точно за нея се хвана... ;)

23.04.15
20:06

Би се разсърдила на тялото си, ако с едно по-обилно хранене си лепваше 5 кила, така че не му давай зор и не очаквай да си възвърнеш формата за отрицателно време. Аз отлично те разбирам, защото се намирам в същата ситуация (а и жените сме си суетни по природа), но не искам да ти обяснявам до какво ме доведоха бързите, главозамайващи резултати. Въоражи се с малко търпение и повече ентусиазъм и в крайна сметка, докато си на прав път, резултатите, макар и не светкавични, са ти гарантирани.

Мнението беше редактирано от BullShit на 23.04.15 20:07.

Carbohydrate

23.04.15
20:20

Карай велосипед, добра тренировка за отслабване ;)

02.07.15
14:56

тичай!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1