Какви въпроси бихте задали, когато си закупувате Фитнес Режим/Програма ?

20.04.15
19:46

Какви въпроси бихте задали когато си закупувате Фитнес Режим/Програма ?
И също какво въпроси бихте задавали ако давате на някого фитнес режим/програма

Много е общо това.
И няма как да се даде общовалиден отговор - всичко е индивидуално.

Защо питаш? Уточни.

Трябват ми тези въпроси ... ако може примерно каквото се сетиш и примерно какво би питала да ми споделиш :)

Точно това е, че ако исках режим, бих задала въпроси, които касаят МЕН, МОЯТ начин на живот, МОЕТО здравословно състояние, МОИТЕ цели и МОЯТ опит до сега.

Ако задавах въпроси на някой, за да му направя режим, логиката щеше да е същата, само че обвързана с него/нея.

Повечето инструктори/треньори правят copy/paste, а хората, които опират до тяхната помощ, нямат нужните знания, за да разграничат кое е подходящо за тях и кое - не.

20.04.15
21:39

Като ги знам повечето “треньори” по залите, по- добре отдели седмица в четене на материали в сайта (и не само в него) и сам си състави тренировъчен и хранителен план. Постепенно продължавай с четенето и чрез проба/ грешка с времето ще подобряваш все повече и повече тренировките.
Доста от трениращите които виждам ги мързи да четат и заради това целогодишно зациклят в някакви “треньорски ултра- гига мощни програми”.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1