24.06.05
09:48
вече може да я триете
24.06.05
10:49
аз лично те съветвам да прочетеш иаз форума, има 50 теми за твоя случай и приканвам другите да не ти отговарят защото не заслужаваш , просто си много нагъл.Разбирам да беше питал за нещо което не ти е много ясно след като си прочел темите в форума , ма сега .... 8)
по-здрави
24.06.05
11:25
ако искаш по ефтиничко - На нутрим си земи и двете аз съм доволен от тях...ако имащ повечко пари - Протеин на Мусаши и глутамин на Оптиум
24.06.05
14:48
[quote author=“art_of_pain”]аз лично те съветвам да прочетеш иаз форума, има 50 теми за твоя случай и приканвам другите да не ти отговарят защото не заслужаваш , просто си много нагъл.Разбирам да беше питал за нещо което не ти е много ясно след като си прочел темите в форума , ма сега .... 8)
по-здрави
половината теми в форма са нещо от сорта на “купих се креатин на един си кой кажете ми как да го пия” или пък “какво мислите за еди си кой протеин” ще ме извиняваш ама......
абе някой от форума да е чувал кофти мнения за оптимум или юнивърсъл вземи си на една от двете фирми и няма да се набуташ толкова пък ли е трудно :shock:
24.06.05
15:19
а danke за това говорех
24.06.05
17:01
snEjk0 скандален си!
24.06.05
20:41
какво точно имаш предвид ?
[quote author=“snEjk0”][quote author=“art_of_pain”]аз лично те съветвам да прочетеш иаз форума, има 50 теми за твоя случай и приканвам другите да не ти отговарят защото не заслужаваш , просто си много нагъл.Разбирам да беше питал за нещо което не ти е много ясно след като си прочел темите в форума , ма сега .... 8)
по-здрави
половината теми в форма са нещо от сорта на “купих се креатин на един си кой кажете ми как да го пия” или пък “какво мислите за еди си кой протеин” ще ме извиняваш ама......
А другата половина на темите от форума са като твойта!! Има 3298538 теми по въпроса!! Чети първо преди да задаваш въпроси на които има отговор!! Да не локвам темата!!